Visitekaartjes laten maken en bestellen of zijn er tegenwoordig

betere keuzes?

Het maken van fysieke visitekaartjes en het bestellen van digitale visitekaartjes hebben beide hun voor- en nadelen. Hier zijn enkele overwegingen om rekening mee te houden:

Fysieke visitekaartjes:

 1. Persoonlijk en tastbaar: Fysieke visitekaartjes kunnen een persoonlijk tintje geven aan zakelijke interacties. Ze laten een tastbare indruk achter bij de ontvanger.
 2. Netwerken in persoon: Als je vaak persoonlijk netwerkt op evenementen, conferenties of vergaderingen, kunnen fysieke visitekaartjes handig zijn om snel contactgegevens uit te wisselen.
 3. Traditionele uitstraling: Sommige mensen geven nog steeds de voorkeur aan traditionele visitekaartjes boven digitale alternatieven.

Digitale visitekaartjes:

 1. Duurzaam en milieuvriendelijk: Digitale visitekaartjes zijn milieuvriendelijker omdat ze geen fysieke materialen vereisen.
 2. Gemakkelijk te delen: Digitale visitekaartjes kunnen eenvoudig worden gedeeld via e-mail, sociale media of QR-codes, waardoor ze handig zijn voor online netwerken.
 3. Interactieve mogelijkheden: Met digitale visitekaartjes kun je vaak interactieve elementen toevoegen, zoals links naar je website, portfolio of sociale mediaprofielen.
 4. Makkelijker bijwerken: Als je contactgegevens of andere informatie verandert, kun je digitale visitekaartjes gemakkelijk bijwerken zonder opnieuw te hoeven bestellen.

Uiteindelijk hangt je keuze af van je behoeften, voorkeuren en hoe je jouw visitekaartjes wilt gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om beide te hebben: fysieke visitekaartjes voor persoonlijke interacties en digitale visitekaartjes voor online communicatie.

Ik raad je aan om te kijken naar de beschikbare opties en technologieën op dat moment om een weloverwogen keuze te maken. Er kunnen nieuwe innovaties en trends zijn die de moeite waard zijn om te overwegen voor je visitekaartjes.

Op het moment zijn visitekaartjes nog steeds gebruikelijk en nuttig in veel zakelijke omgevingen. Ze dienen als een tastbare en professionele manier om contactgegevens uit te wisselen tijdens vergaderingen, netwerkevenementen en andere sociale situaties. Hier zijn enkele redenen waarom visitekaartjes nog steeds relevant kunnen zijn:

 1. Persoonlijk contact: Ondanks de opkomst van digitale communicatie, geven visitekaartjes een persoonlijke en menselijke touch aan een ontmoeting, waardoor ze geschikt zijn voor het aangaan van een betere connectie.
 2. Professionaliteit: Het uitwisselen van visitekaartjes kan een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid overbrengen over het bedrijf of de persoon die het kaartje aanbiedt.
 3. Gemak: Het is snel en gemakkelijk om een visitekaartje te geven of te ontvangen, zonder dat je een telefoonnummer of e-mailadres hoeft op te schrijven.
 4. Marketing: Visitekaartjes kunnen ook als een vorm van marketing fungeren. Een goed ontworpen visitekaartje met een opvallend ontwerp kan een blijvende indruk achterlaten bij de ontvanger.

Natuurlijk evolueren technologie en zakelijke praktijken voortdurend, en sommige sectoren kunnen meer vertrouwen op digitale contactgegevens en netwerken via platforms zoals LinkedIn. Maar in veel gevallen blijven visitekaartjes een waardevol hulpmiddel voor het uitwisselen van contactinformatie.

Business Cards - Reinvented


 • ESG -friendly
 • Development
 • Quick way to share details 
ESG -friendly

E S G

Environmental, Social en Governance

(Milieu, Maatschappij en Governance) en verwijst naar de drie centrale factoren in het meten van de duurzaamheid. Gebruik van BridgeDesign Business Cards zorgen ervoor dat uw onderneming efficiënter met papierverbruik omgaat.

Development

Development

create, style and enjoy

Digitale Business Cards is een toevoeging voor elke onderneming

–ook voor jouw onderneming!