Visitekaartjes:

waarom heb je ze nodig?

Zelfs in de wereld van smartphones, tablets en laptops worden er dagelijks 27 miljoen visitekaartjes gedrukt.

Ontdek waarom ze belangrijk zijn.

Mensen vertrouwen meestal op hun technologie om informatie op te slaan. Visitekaartjes kunnen duur worden. De meeste worden weggegooid. Maar visitekaartjes zijn nog niet uitgestorven.


Laten we eens kijken waarom visitekaartjes belangrijk zijn en nog veel meer over business cards. Sommige mensen geven nog steeds de voorkeur aan traditionele visitekaartjes

boven digitale alternatieven.


GEMIDDELDE STATISTIEKEN VISITEKAARTJES


Hoeveel visitekaartjes worden er dagelijks gedrukt?

Er worden dagelijks 27 miljoen visitekaartjes gedrukt.


Hoeveel visitekaartjes worden er per jaar gedrukt?

Er worden jaarlijks iets minder dan 10 miljard visitekaartjes gedrukt.


Hoeveel visitekaartjes worden binnen

een week weggegooid?

Van alle visitekaartjes die elk jaar worden gedrukt, worden er 8 miljard binnen een week weggegooid. Dat is 88% van de gedrukte kaartjes.Wat is de belangrijkste reden dat mensen

visitekaartjes weggooien?

Mensen leven in het moment. Ze gooien visitekaartjes weg omdat ze de service nu niet nodig hebben. Helaas denkt 63% van de mensen er zo over.


Een standaard visitekaartje meet 3,5" x 2". De buitenste rand van het kaartje is het "afloopgebied". Hierdoor kan het ontwerp of de achtergrond het kaartje compleet maken en wordt witruimte geminimaliseerd.

Moet je witruimte op je visitekaartje hebben?


De basisregel van visitekaartjes is om ze eenvoudig te houden. Als je het te vol maakt, gooien klanten het weg. Je wilt balans, leesbaarheid en het moet begrepen worden. Elk van deze wordt alleen verkregen met de juiste hoeveelheid witruimte, zelfs als het niet "wit" is.

 Moet je meer dan één lettertype gebruiken op je visitekaartje? 


Het kiezen van een lettertype kan verwarrend zijn. Met honderden om uit te kiezen, wil je er misschien wel meer dan één. Zorg ervoor dat je slechts één schreefloos en één schreefloos lettertype kiest.


Ontwerpers gebruiken schreefletters voor de koppen en schreefloze letters voor de tekst. Als je meer dan één lettertype door elkaar gebruikt, kan dat rommel veroorzaken.

Wat is het belang van een QR code op een visitekaartje?


QR codes geven direct informatie die niet op het visitekaartje past. Ze kunnen mensen doorverwijzen naar een app of de website van je bedrijf. Bijna alle bedrijven gebruiken QR codes in een of ander onderdeel van hun marketingplan. Hoe kan een foto op een visitekaartje je bedrijf helpen? Voeg een foto toe als je niet wilt dat je visitekaartje wordt weggegooid. Het kan het kaartje meer memorabel maken. Natuurlijk moet het op de een of andere manier met je bedrijf te maken hebben. Het kan een foto van jezelf zijn. Het kan ook een foto zijn die je bedrijf symboliseert. Het doel is om het kaartje verleidelijk te maken. n zakelijke praktijken voortdurend, en sommige sectoren kunnen meer vertrouwen op digitale contactgegevens en netwerken via platforms zoals LinkedIn. Maar in veel gevallen blijven visitekaartjes een waardevol hulpmiddel voor het uitwisselen van contactinformatie.

 Wat is de meest gemaakte

fout bij visitekaartjes? 

Kies geen goedkoop papier. Dat is de grootste fout. We hebben een QR code. Als je papier van lage kwaliteit kiest, kunnen ze aannemen dat je producten/diensten van goedkope kwaliteit levert.


HET BELANG VAN EEN VISITEKAARTJE

Wat zijn de meest voorkomende soorten bedrijven die visitekaartjes gebruiken?

De bedrijfswereld is nog steeds gevuld met visitekaartjes. Het is het belangrijkste netwerkinstrument. Het is de ijsbreker tijdens een vergadering en eventsHoe kan een foto op een visitekaartje je bedrijf helpen?

Voeg een foto toe als je niet wilt dat je visitekaartje wordt weggegooid. Het kan het kaartje meer memorabel maken.

Natuurlijk moet het op de een of andere manier met je bedrijf te maken hebben. Het kan een foto van jezelf zijn. Het kan ook een foto zijn die je bedrijf symboliseert. Het doel is om het kaartje verleidelijk te maken.


Wat is de meest gemaakte fout bij visitekaartjes?

Kies geen goedkoop papier. Dat is de grootste fout. Mensen beoordelen je bedrijf op je visitekaartje. Het is vaak hun eerste indruk van je bedrijf.Als je papier van lage kwaliteit kiest, kunnen ze aannemen dat je producten/diensten van goedkope kwaliteit levert.


HET BELANG VAN EEN VISITEKAARTJE

Wat zijn de meest voorkomende soorten bedrijven die visitekaartjes gebruiken?

De bedrijfswereld is nog steeds gevuld met visitekaartjes.Het is het belangrijkste netwerkinstrument. Het is de ijsbreker tijdens een vergadering en het brandmerk wanneer je uit elkaar gaat.


Kleine bedrijven hebben visitekaartjes echter net zo hard nodig.Het geeft een klein bedrijf een professionele uitstraling.Het laat potentiële klanten

weten dat je bedrijf "echt" is.


Wat is de belangrijkste reden om visitekaartjes bij je te dragen?

Zelfs in een technologisch geavanceerde wereld is het een inbreuk op de etiquette om geen visitekaartjes bij je te hebben. Mensen verwachten het.


"Proberen te netwerken zonder visitekaartjes is een grote fout."


Hoe blijven visitekaartjes voor je werken na een persoonlijke interactie?

Visitekaartjes blijven voor jou netwerken lang nadat je afscheid hebt genomen van een potentiële klant. Het laat de ander weten dat je een legitiem bedrijf hebt. Het laat hen ook weten dat je toekomstig contact aanmoedigt.


Hoeveel langer houden mensen gekleurde visitekaartjes bij dan witte?

Studies tonen aan dat mensen gekleurde kaartjes 10 keer langer bewaren dan witte kaartjes. Maar nogmaals, het moeten aantrekkelijke, overzichtelijke kaartjes zijn om effectief te zijn.


Hoe kan een visitekaartje van gerecycled papier het imago van een bedrijf verbeteren?

Het gebruik van gerecycled papier laat klanten weten dat je om het milieu geeft. Gezien het feit dat 88% van de visitekaartjes wordt weggegooid, kun je je steun tonen door gerecycled papier te gebruiken.


Hoe veranderen visitekaartjes iemands indruk?

Visitekaartjes laten zien dat je voorbereid bent en niet goedkoop.Een kwaliteitskaart met een mooi ontwerp geeft een goed gevoel aan je bedrijf.Als je een slecht gemaakt kaartje uitdeelt, kan het lijken alsof je niets om je bedrijf geeft.

VISITEKAARTJES DIGITAAL OPSLAAN

Hoe slaan mensen visitekaartjes op in een digitaal bestand?

Hoewel het uitdelen van visitekaartjes een gangbare zakelijke praktijk is, bewaart niet iedereen ze.

(Bron: https://www.creditdonkey.com/business-card-statistics.html)