Digitale visitekaartjes waar zijn die te vinden?

Langzaam wordt alles gedigitaliseerd. En dat is niet verwonderlijk, want digitaal kun je documenten en belangrijke informatie veiliger opslaan. Er is nu ook een digitaal visitekaartje en dit visitekaartje heeft vele voordelen. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Lees dan snel verder!

De voordelen van een digitaal visitekaartje

De digitale visitekaartjes werken met de NFC technologie en daarom kunt u het ook wel een NFC visitekaartje noemen. Mocht uw zakenpartner geen NFC functie op zijn telefoon hebben, dan is dit geen probleem, want het digitale visitekaartje kan ook voorzien worden van een QR code. Dit is slechts één van de voordelen van deze mooie visitekaartjes. De andere voordelen van dit type visitekaartje zijn onder andere:

Het kaartje blijft mooi


In vergelijking met de papieren visitekaartjes, kan dit digitale visitekaartje niet gekreukt worden. Ook is het plastic visitekaartje waterbestendig. Een digitaal visitekaartje is dus veel steviger als je het vergelijkt met de papieren versie. Dit visitekaartje kan bedrukt worden met een bedrijfslogo of tekst. Zo kan uw zakenpartner bij het scannen meteen zien waar uw bedrijf voor staat. Zo maakt u een goede eerste indruk! Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u wel genoeg visitekaartjes bij u heeft. Het digitale visitekaartje kan meerdere keren gescand worden. Met zo’n visitekaartje kunt u altijd uw gegevens aan uw collega’s of zakenpartners geven.

Ze kunnen tegen een stootje


Deze visitekaartjes zijn gemaakt van kunststof en kunnen dus tegen een stootje. Deze plastic visitekaartjes zijn duurzaam en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit. Met deze visitekaartjes maakt u dus meteen een goede indruk op uw zakenpartner. Deze kaartjes zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van duurzaam plastic. Door dit duurzame plastic gaan de digitale visitekaartjes langer mee. Ze zijn ook duurzaam omdat u maar één visitekaartje nodig heeft om uw informatie door te geven aan meerdere zakenpartners.

Ook de NFC-code brengt veel voordelen met zich mee!


Dankzij de NFC-code kan uw zakenpartner uw gegevens in een fractie van een seconde op zijn telefoon ontvangen. U hoeft alleen uw visitekaartje tegen de telefoon van uw zakenpartner te houden om uw gegevens door te geven. Nadat uw zakenpartner uw gegevens heeft ontvangen, kan hij deze snel en eenvoudig opslaan in zijn telefoon. Voor de QR-code is het dezelfde methode. Uw gegevens worden dan doorgegeven nadat uw zakenpartner de QR code heeft gescand. De NFC en QR code kunnen ook gebruikt worden om uw zakenpartner naar uw website te leiden of om een Google Maps locatie door te geven. Ook tijdens een videogesprek kunt u uw gegevens doorgeven, dankzij de QR-code. Houd uw digitale visitekaartje dicht bij uw camera en laat uw zakenpartners uw QR code scannen. Wanneer ze de code gescand hebben, worden ze doorgestuurd naar uw site of ontvangen ze uw gegevens. Dit is zeker een pluspunt wanneer uw zakenpartner in een ander land woont.

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd over digitale visitekaartjes, zodat u zich er tijdens een zakelijke kennismaking geen zorgen meer over hoeft te maken!