Wat is de beste onroerend goed website design bureau voor het genereren van leads?

Als vastgoed onderneming is het belangrijk dat u een creatieve en responsieve website heeft. Of mensen nu op zoek zijn naar een huis om te kopen, huren of verkopen, ze gaan naar uw website. Onze geweldige website design diensten kunnen uw makelaar helpen meer klanten aan te trekken en uiteindelijk meer inkomsten te genereren.

Meestal de meest winstgevende zijn die waar onroerend goed bedrijven worden gevraagd om hun eigenschappen te adverteren op de site. Bijv. eersteklas locatie.

Als een nevenactiviteit en om traffic te sturen naar de site, hebben ze ook interessant onroerend goed gerelateerde informatie voor de kopers van onroerend goed. Het is belangrijk het zoekalgoritme vroeg in het proces op te starten hoewel, zoals dit soort site is afhankelijk van mensen met succes zoeken en vinden van specifieke eigenschap op basis van specifieke zoekcriteria.

Dit business model heeft het voordeel van de mogelijkheid om een veel hogere vergoeding in rekening brengen aan de klant, want het is een bedrijf en ook het inkomen is terugkerend, want het is gebaseerd op een doorlopend contract. bijvoorbeeld 6 maanden reclame.

Het nadeel is dat het kan een tijdje duren om bedrijven te abonneren, dus misschien te beginnen met een trial en het bevorderen van de site zwaar (hetzij via PPC of het kopen van verkeer of directe reclame) kan krijgen bedrijven aangemeld. Het is belangrijk om het business model te definiëren in een vroeg stadium, zoals dit zal ook invloed hebben op het ontwerp van de website functies die meer of minder duur om te ontwikkelen kan zijn.

Beste strategieën voor Internet Marketing in Onroerend Goed

Onroerend goed kan een succes worden wanneer er menselijke betrokkenheid is, aangezien mensen naar hotels, kantoren en winkels kijken voor entertainment en werk. Internet marketing is de beste manier voor bedrijven om te overleven in de markt. Commercieel vastgoed bedrijven moeten fatsoenlijke strategieën voor internet marketing hebben, want dat is de beste manier om klanten direct te bereiken. In deze post, zullen we delen die strategieën voor commercieel onroerend goed.

 1. Begin met interactie en stop met verkopen

Laat de huidige situatie niet over u gaan. In plaats daarvan, focus op hoe u mensen kunt helpen. Commercieel vastgoed bedrijven nog steeds gericht op de verkoop en niet met betrekking tot hun klanten op dit moment zal niet veel succes te vinden. Het laatste wat mensen willen op dit moment is een verkooppraatje terwijl ze in lockdown. In plaats daarvan moet u zich richten op het opbouwen van menselijke relaties door uw klanten te bereiken met relevante inhoud die zij waarderen. Zodra alles weer normaal is, zullen mensen zich de bedrijven herinneren die hen bijstonden in plaats van de bedrijven die hen iets probeerden te verkopen. 3 Tips om uw online aanwezigheid te verbeteren.

 1. Maak contact met uw doelgroep via sociale media

Het is de perfecte tijd voor commerciële vastgoedbedrijven om connecties binnen hun gemeenschap op te bouwen en naar hen uit te reiken. Mensen wenden zich tot sociale media om menselijke connecties te maken. Commercieel vastgoed bedrijven kunnen een positieve impact hebben op hun gemeenschap door uit te reiken naar mensen in nood. Dat zal resulteren in meer mensen die uw merk volgen en u in een ander licht zien. 6 Redenen waarom Social Media Marketing belangrijk is voor commercieel vastgoed.

 1. Bied hoogwaardige inhoud

Hoogwaardige inhoud is de ruggengraat van internet marketing in commercieel onroerend goed, omdat de doelgroep geeft om dergelijke inhoud. Denk na over wat mensen in uw branche en zich richten op het verstrekken van hen met waarde in uw inhoud. Geef professioneel inzicht en begeleiding aan mensen in plaats van de inhoud allemaal over u te maken. Als u het leven van anderen verrijkt, kunt u daar ook de vruchten van plukken. Zorg er dus voor dat uw inhoud waarde biedt aan uw klanten en dat het iets is waar ze zich mee kunnen verbinden.

Een Vastgoed website kan kwaliteit leads brengen en traffic naar potentiële huiseigenaren die op zoek zijn naar hun eigenschappen.

Als de juiste strategieën en methoden geplaatst zijn, kan uw onroerend goed website zeer winstgevend worden.

Business modellen voor het maken van winst met uw vastgoed website:

Verkoop display advertenties

 • Uw website zal bereiken een zeer niche publiek – potentiële nieuwe huiseigenaren. Bedrijven en bedrijven zullen betalen top dollar om advertenties weer te geven in de voorkant van deze gebruikers. Bedrijven die meubels verkopen, thuis diensten, financiële bijstand, enz. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld van een display advertentie.

Premium inhoud

 • Zorg voor informatie die uw gebruikers zullen geld betalen om te zien.
 • Investeer in webinars, cursussen en andere kwalitatieve inhoud.

Neem een enquête af bij uw gebruikers om erachter te komen wat ze willen weten / wat is een probleem dat u kunt oplossen?

E-mail lijst

 • Plaats een e-mail opt-in banner op uw website. Geef mensen een reden om zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief. Bied waardevolle informatie gratis aan om uw publiek een stimulans te geven om zich in te schrijven. Adverteer vervolgens uw producten of diensten. Of promoot andere producten en diensten als een affiliate.

Samengevat:

De meest winstgevende methode om geld te verdienen met een website zou zijn om doelgericht verkeer naar uw site, display-advertenties verkopen aan bedrijven, groeien een e-maillijst, en bieden premium content.


4 handige tips voor je vastgoed website om veel leads te genereren

Dus, je hebt een geweldige commercieel vastgoed website gemaakt. Dat is geweldig – het is de eerste stap in de digitale wereld. Nu heeft u de mogelijkheid om te communiceren met klanten die op zoek zijn naar kantoorruimtes. Echter, alleen omdat je een website hebt betekent niet noodzakelijkerwijs dat klanten naar je toe zullen komen. Immers, het internet is een overvolle ruimte met duizenden commerciële onroerend goed websites, en agenten strijden tegen elkaar om klanten te vangen. Dit betekent dat je iets moet doen om ervoor te zorgen dat de klanten naar u komen in plaats van uw concurrenten. Om u te helpen, hebben we een lijst van hacks voor commercieel onroerend goed websites die leiden rijden samengesteld.

Maak het verschil met een tekst

Uw lead-opvolgingssysteem bevat misschien geen sms, maar het zou wel moeten. Immers, als u niet onmiddellijk contact opneemt met uw leads, converteren ze misschien niet en loopt u gekwalificeerde leads mis. Wij raden u aan om sms te gebruiken voor de follow-up van uw leads. Er zijn apps beschikbaar die automatisch een sms’je naar de lead sturen als ze zich aanmelden, zodat u het gesprek kunt beginnen en nooit een kans mist om een lead te converteren.

Integreer video

Naast het schrijven van geweldige blogberichten, moet u ook video integreren. Advertenties met videomarketingtactieken krijgen over het algemeen meer aanvragen dan advertenties met alleen tekst. Dus, zou het helpen als u begonnen met het produceren van video’s te delen op uw onroerend goed website, sociale media, en zelfs YouTube. Video’s kunnen ook een aanvulling zijn op uw blog inhoud en mogelijk uw zoekmachine ranking verhogen.

Gebruik Recensies

Getuigenissen zijn een geweldige manier om verkeer om te zetten in leads. Daarom moet u alle getuigenissen en beoordelingen die u krijgt op uw website benadrukken. U kunt LeadSites hiervoor gebruiken om uw testimonial landingspagina te laten linken aan een planningspagina. Potentiële klanten zouden eerder geneigd zijn contact met je op te nemen nadat ze alle complimenten van eerdere klanten hebben gelezen.

Implementeer de juiste Call-to-Actions

Implementeer overtuigende calls-to-action om de kans op het binnenhalen van een lead te vergroten. Overweeg het gebruik van calls-to-action in de zijbalk die linken naar uw landingspagina’s, omdat u op die manier uw blog- en websiteverkeer kunt omzetten in leads.

Waar het om draait

Het vastleggen van leads zal niet gemakkelijk zijn. Maar je hebt een grotere kans op succes als je goede content plaatst, tekstberichten verstuurt, video’s integreert, reviews plaatst en de juiste calls-to-action op je site implementeert.

Iedereen in onroerend goed begint zich te wenden tot het internet voor marketing.  Waarom? 

Het is goedkoop, nummer een.  Nummer twee, het kan effectiever zijn dan ouderwetse marketing methoden zoals direct mail, bewegwijzering, billboards, radio, televisie en netwerken strategieën.  Het kan effectiever zijn omdat Internet marketing zeer gepersonaliseerd en geautomatiseerd kan zijn tegen zeer lage kosten.  Maar hoe begint u?  Begin eenvoudig en werk je weg omhoog!

Website

Als je niets anders doet, zorg dan voor een website!  Als u op zoek bent naar het ” absolute minimum ” in Internet marketing, dan is dit het.  Aanwezigheid op het internet begint met het hebben van uw eigen website.  Zonder uw eigen website, zal het moeilijk zijn voor klanten om je te vinden.

Zodra uw domeinnaam is veiliggesteld, overweeg dan op zoek naar een website Design Bureau.  Vergeet niet dat het internet is donker en vol verschrikkingen.  Veel 500 euro website ontwerpers zal waarschijnlijk laat uw website half-afgewerkt of ze hebben duizenden verborgen kosten, “Een blog?  Dat is een extra €300.  Integreren in Xceligent?  Dat is een extra € 600. ”  Zoek een website designer die links geeft naar hun live websites en platte, makkelijk te begrijpen prijzen.

Follow-up e-mails

Dit is iets dat is uiterst belangrijk en zodra de setup, het is volledig geautomatiseerd!  Dat klopt, stel het in en vergeet het!  Stel een reeks automatische e-mails op met informatie die uw doelgroep graag zou willen lezen.  “5 Tips om te Investeren” of “10 Manieren om uw beste huurders te laten blijven”.  U kunt deze artikelen linken naar uw website met “Lees Meer” om potentiële klanten terug te brengen naar uw website.  Ik vind het leuk om er een op te zetten om meteen te versturen “Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen!” en vervolgens elke 3 dagen een serie e-mails te versturen.  Je kunt deze e-mails zelfs nog verder targetten door een dropdown selectie te maken van “Ik ben een Investeerder” of “Ik ben een Verhuurder” om precies datgene te sturen wat een bepaald publiek graag leest.  Uw “5 tips voor beleggen” kunnen enigszins interessant zijn voor een verhuurder, maar hun belangrijkste zorg is het vervullen van vacatures.  Hoe persoonlijker u uw marketing maakt, hoe beter de respons.

Sociale media

Het was nog niet zo lang geleden dat ik een fervent ongelovige was in sociale media.  Ik dacht eerlijk gezegd dat het een rage was die nu wel voorbij zou zijn.  Wow, ik had het mis!  Niet alleen is social media sterker dan ooit, 78% van de mensen zegt dat social media posts van bedrijven hun aankoopbeslissingen beïnvloeden (bron).  78%?!?!?  Wanneer is dat gebeurd!  Belangrijker nog, waarom gebeurt dat?  Het is een heel simpel concept.  Mensen kopen van bronnen die te vertrouwen zijn.  Sociale media heeft een uitstekende manier om mensen het medium te geven om direct in contact te komen met bedrijven op een manier die ze vroeger niet konden.  Vandaag kan een individu een tweet sturen naar Wendy’s en direct antwoord krijgen van de top.  Dit was een ongehoord concept in 2006.   Met de toegenomen beschikbaarheid neemt ook het vertrouwen toe.  Hoe meer relevante content en intelligente tweets een bedrijf maakt, hoe hoger het vertrouwen.  Hoe hoger het vertrouwen, hoe groter de kans dat mensen tot aankoop overgaan.

Video 

Ik denk dat video groot zal worden in de komende jaren.  Als je de tijd hebt, stap dan nu in.  Een webcam en microfoon kosten niet veel, kijk maar eens bij Amazon.com!  Schrijf een paar basisconcepten op om in je video te behandelen.  Je hoeft het niet te ingewikkeld te maken.  Er zijn genoeg mensen op Fiverr.com die graag je webvideo’s voor weinig geld willen bewerken.  Als je een hekel YouTube-advertenties op het einde van uw video’s, overweeg dan een betaalde dienst zoals Vimeo.com.

Pay-per-click advertenties

Ik ga niet tegen je liegen, dit is ingewikkeld.  Ik gebruikte om mensen pay-per-klik advertenties schoon te maken voor de kost en de dingen die ik heb gezien … huiver … Ik heb gezien dat een bedrijf verspilling € 8k per maand omdat hun zoekwoorden werden verkeerd beheerd.  Als u wilt beginnen met pay-per-click, neem dan een boek voordat je begint.  Ik stel voor: The Ultimate Guide to Google AdWords / Ultimate Guide to Facebook Ads / Social Media Marketing.  Als u niet geïnteresseerd bent om dit echt op een diep niveau te leren, huur dan iemand in om dit te doen!  Het kan je bankrekening opbreken als je niet voorzichtig bent.


5 Essentiële functies voor een onroerend goed website

U wilt een sterke online aanwezigheid voor uw commercieel onroerend goed bedrijf om het gemakkelijker te maken voor mensen om te zoeken naar commercieel onroerend goed online. Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 80% van de investeerders en huurders online zoeken naar commercieel onroerend goed. Dat betekent dat uw commerciële vastgoed website een waardevol marketinginstrument is dat uw publiek helpt gedetailleerde informatie te vinden over commercieel vastgoed. Om ervoor te zorgen dat uw commercieel onroerend goed website zich onderscheidt van de rest, moet het de volgende essentiële functies hebben.

 1. Professionele foto’s
  Wanneer klanten op zoek zijn naar commercieel onroerend goed online, helpt het om professionele foto’s van het pand op uw website te hebben. Deze foto’s geven hen een duidelijk idee van wat te verwachten van het pand en zal hen op hun gemak om zaken te doen met je. Overweeg daarom om hoge-resolutie foto’s van uw woning op de website te zetten. Het verstrekken van vastgoedfoto’s op uw website bouwt niet alleen vertrouwen in uw merk, maar laat klanten zien wat voor soort service ze van u kunnen verwachten.
 2. Interactieve Grafieken en plattegronden
  Een van de beste manieren om de interesse van klanten in uw commercieel onroerend goed te wekken is om interactieve stapelkaarten en plattegronden op uw website te integreren. Staafdiagrammen en plattegronden geven klanten een beter inzicht in uw pand en helpen de ruimte tot leven te brengen. Klanten zullen een veel duidelijker beeld hebben van hoe het commerciële pand eruit ziet en wat de ruimte te bieden heeft, wat uw kansen op het krijgen van nieuwe huurders vergroot. 5 Tips om een succesvolle website voor commercieel vastgoed te maken.
 3. Kaart
  Het integreren van een Google kaart in de website zal niet alleen het optimaliseren van uw commercieel onroerend goed, maar zal het ook makkelijker maken voor klanten om u te vinden. De kaart zal de exacte locatie van het pand aanwijzen en geeft uw website een boost in zichtbaarheid op zoeklijsten ook.
 4. Zichtbare contact informatie
  U moet ervoor zorgen dat al uw contact informatie is geïntegreerd op de website en zichtbaar is voor de klanten. U zult niet veel geluk in het aantrekken van klanten krijgen als ze geen middelen hebben om contact met u op te nemen. Dus, vergeet niet om een lead capture formulier toe te voegen aan uw website en plaats het op een positie waar het zichtbaar is. 5 Tips om vertrouwen op te bouwen met een website voor commercieel vastgoed.
 5. Mobiel Vriendelijk
  Een van de belangrijkste kenmerken van uw commercieel onroerend goed website moet mobiel responsiviteit zijn. U wilt klanten om uw website te openen op elk apparaat dat ze surfen op, met inbegrip van laptops, tablets en mobiele telefoons. Uw website moet zich naadloos gedragen en geen problemen veroorzaken met schermgrootte of mobiliteit. Top 3 Tips om het verkeer naar uw commercieel onroerend goed website te verhogen.

Conclusie
Dit zijn de vijf belangrijkste functies die u moet integreren in uw onroerend goed website. Er zijn honderden verschillende websites op het internet, maar het hebben van deze functies op uw website verbetert uw kansen van klanten een bezoek aan uw website.

Front-end web portal is door een Web design bureau te ontwerpen, als je eenmaal de gegevens hebt.

Onroerend goed projecten betalen een premie om advertenties op de website te hebben, dat is ook vrij eenvoudig uit te voeren

Back-end is het moeilijkere deel.

Het marketing/verkoop team bezoekt verschillende projecten en verzamelt gegevens ter plaatse. Ze bieden een aantal regelingen voor aantrekkelijke web publiciteit en een grotere dekking online voor een bepaald abonnementsgeld.
Om hun eigen website bekendheid te geven, hebben zij mensen die artikelen schrijven over onroerend goed, die worden gepubliceerd in kranten/online media. Ze verzamelen ook gegevens van bezoekers van hun website, die wanneer ze worden samengevoegd met de gegevens van onroerend goed projecten, geeft hen een betere know how van het marktscenario en de verwachtingen tegenover werkelijkheid te controleren. Deze feiten en cijfers helpen hen bij het schrijven van artikelen.
Je hebt de werking van een onroerend goed website!

BridgeDesign.nl is een kwaliteit georiënteerd Website Design bureau dat creatieve en responsive Vastgoed Websites bouwt.

Wij bouwen creatieve website ontwerp bekend voor meer dan een decennium aan de meest creatieve en boeiende UI-ontwerp voor Projectonrwikkelaars op te bouwen. We overleggen met uw tech team om u te helpen uw beste zijn.

Wij bieden aangepaste onroerend goed website ontwerpen die helpen projectontwikkelaars & makelaars hun bedrijf naar het volgende niveau te nemen. Creatieve onroerend goed website design diensten van BridgeDesign.nl omvatten responsieve staat web design, professionele beelden, eigendom zoekopties, prominente contactgegevens, en regionale inhoud die bezoekers te voorzien van nuttige inhoud over het gebied rond een woning aanbieding.

Ons team van ontwerpers heeft de mogelijkheid, tijd en middelen om te innoveren en nieuwe ideeën uit te proberen, wat betekent dat ze voortdurend in de voorhoede van website ontwikkeling trends en technologie zijn. Ons creatieve team ontwerpt en ontwikkelt digitale ervaringen die zich richten op conversie om rijke, interactieve vastgoed websites te creëren.

Expertise:

 • Responsive Web Ontwerp
 • Zakelijk Web Ontwerp
 • SEO vriendelijke websites
 • Gebruiksvriendelijke Web Ontwerpen
 • E-Commerce Web Ontwerpen

Diensten geleverd door BridgeDesign.nl

UI/UX implementaties voor onroerend goed bedrijven

 • Responsive Onroerend Goed Website Ontwerp
 • PSD naar HTML
 • Grafisch Ontwerp
 • 3D Ontwerp


Waarom kiezen voor BridgeDesign.nl?

Fris concept en creatief ontwerp

 • Perfecte mix van concept en technologie
 • Innovatief ontwerp
 • Gestroomlijnde ontwikkeling
 • Kritische testen en QA maatregelen
 • Tevreden levering


Hebt u een project in gedachten?