Ben je het gedoe en de eindeloze stapels visitekaartjes in je bureaulade ook beu? 

De meeste kennen dit het gevoel! Het is veel werk om al die papieren kaartjes te verwerken in je CRM, telefoon of LinkedIn. Maar wat als ik je vertel dat er een betere en snellere manier is om je contactgegevens te delen?

Stel je voor: je ontmoet een prospect op een conferentie of netwerkevenement. In plaats van te rommelen met papieren kaartjes, druk je gewoon je Bridged Digital Card tegen de telefoon van je prospect en voila! Al je contactgegevens, LinkedIn profielen en zelfs gepersonaliseerde video’s zijn klaar om gedeeld te worden. Eveneens wordt je CRM bijgewerkt met het nieuwe contact.

Geen handmatige gegevensinvoer meer. Geen gemiste warme zakelijke leads meer. Met Bridged Digital Business Cards zijn de mogelijkheden eindeloos. Bereid je voor op een revolutie in de manier waarop je contact maakt en netwerkt – allemaal met slechts een tikje van je Bridged Business Card.

Door dat onze praktijk ervaring heeft laten zien dat veel onaangekondigde oriënterende (willekeurige) bezoekers in de showrooms. geïnteresseerd kunnen zijn maar nog geen gegevens hebben achtergelaten bij de Salespersoon zelf bestaat er een kans dat er makkelijk leads verloren gaan. 

In een aantal gevallen heeft de Salespersoon met pen en papier heel snel een e-mailadres en telefoonnummer op een stukje papier gekrabbeld. Gezien hij tijdens zn afspraak niet  alle tijd heeft.

Deze digitale Business Card die voor de Automotive branche ontwikkeld is zorgt ervoor dat, een geïnteresseerde in een kwestie van seconden via autofill zn emailadres en voorkeuren kan aangeven, zodat een Sales persoon nauw in contact blijft met de geïnteresseerde. 

Door dat de Sales persoon ook de gegevens van een geïnteresseerde heeft kan hij ook zelf contact zoeken.