Wat is het effect van een visitekaartje? 4 belangrijke redenen waarom mensen een visitekaartje gebruiken.

En ken je het innovatieve kaartje met NFC-technologie?De chip die erin zit stuurt je direct naar interactieve contactgegevens, een gewenste website, een LinkedIn weblink of een introductie-video.

Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom mensen visitekaartjes gebruiken:Contactinformatie: Visitekaartjes bieden een compacte en gestructureerde manier om essentiële contactgegevens te delen. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om contact met elkaar op te nemen.Professionele uitstraling: Het toont aan dat je serieus bent over je zakelijke activiteiten en dat je bereid bent om informatie te delen.

Het uitwisselen van visitekaartjes is snel en gemakkelijk, vooral bij zakelijke bijeenkomsten, conferenties of netwerkevenementen.

Het vermijdt het gedoe van het opschrijven van contactgegevens in je telefoon of op losse papiertjes.Netwerken: Ze stellen mensen in staat om snel contact te leggen en informatie uit te wisselen na een gesprek, wat kan leiden tot waardevolle zakelijke kansen. Vooral in internationale zaken.Weet je hoeveel papieren visitekaartjes er uiteindelijk als afval belanden?88% van de visitekaartjes wordt uitgegeven om binnen 1 week weer in de prullenbak te belanden.

Zo worden er dagelijks 27 miljoen papieren visitekaartje wereldwijd gedrukt.Maar 9% slaat jouw contactgegevens digitaal opOndanks dat 88% van de visitekaartjes bijna direct worden weggegooid, slaan 9% van de mensen jouw gegevens digitaal op, in hun telefoon, CRM of beide. Je kaartje is misschien weg, maar digitaal leeft je visitekaartje wel door.Verbazen deze bovengenoemde cijfers jullie eigenlijk?(laat het weten in de comments)Een digitaal visitekaartje met NFC verhoogt de efficiëntie:Met de digitale Bridged Business Card of digitale Event NameTag is het niet nodig om naar fysieke kaartjes te zoeken of je zorgen te maken dat ze opraken.

Het delen van contactgegevens, zoals LinkedIn gaat moeiteloos met slechts een paar tikken op een smartphone en kan automatisch gekoppeld worden aan je CRM-systeem.bezoek ook onze website https://www.bridgedesign.nl