Hoe komt een ondernemer tot het idee voor zijn product?

Tijdens het bijwonen van een netwerkevenement op een tech-beurs hadden we talloze traditionele papieren visitekaartjes uitgewisseld. Terwijl we de kaartjes van onze prospects verzamelden, realiseerden we ons wederom wat een tijd het kost om ze allemaal te moeten ordenen en op te slaan. Daarbij zijn papieren kaartjes behoorlijk unsustainable – een pure verspilling van grondstoffen.

Geïnspireerd door innovatieve mogelijkheden, dachten we na over de manier waarop mensen professioneel contact met elkaar onderhouden. We zagen een oplossing die niet alleen fysieke visitekaartjes overbodig zou maken, maar ook netwerken naar een heel nieuw niveau zou tillen. (En we wilden daarnaast ook geen complexe namen meer over hoeven te typen).

Samen met ons team van ontwikkelaars en ontwerpers begonnen we het platform “Bridged-Business Cards”, dat gebruikers in staat stelt interactieve, dynamische digitale visitekaartjes te laten maken die efficiënter gedeeld en direct opgeslagen kunnen worden via smartphone of een andere device.

Na gebruik van onze Bridged cards door klanten in de dienstverlening, logistiek & hospitality, wisten we dat er op veel meer vlakken behoeften is aan efficiëntere manier van netwerken.

Heb je vragen of wil je bestellen?
Mail ons op info@bridgedesign.nl