investment, growth, watering

Kan ik mijn bedrijf starten met een kleine investering?

Is het slim om eigen ondernemer te worden?

Onthoud: Alles is mogelijk. Je moet alleen in jezelf geloven en in het product of de dienst die je aanbiedt.

Met dat gezegd, ik ken en heb veel diensten gezien die vergelijkbaar zijn met de jouwe, en velen lijken te zijn overgestapt op een ander business model of zijn overgegaan op andere ondernemingen. De dienst kan goed werken, maar ik denk dat er een paar dingen zijn waar je rekening mee moet houden als je een abonnementsmodel aanbiedt in plaats van een prijs per project.

Wat zijn de grenzen waarbinnen een klant per maand van uw diensten gebruik kan maken?
Hoe lang duurt het hele proces, en hoe ga je ze aan je abonnement houden als de website af is?
Wat zijn uw kosten per uur voor een project?
Doet u het werk zelf? Een lokaal team? Uitbesteed werk? Een combinatie van 2 of meer?
Als u niet degene bent die het werk uitvoert, is uw team of uitbesteed team efficiënt en kan het een product van goede kwaliteit afleveren?
Zal u van de klant een contract eisen voor een minimum aantal maanden (afhankelijk van de omvang van het project)?
Beschikt u over voldoende personeel om een volledige operatie van meer dan 10+ projecten tegelijk uit te voeren?
Heeft u een selecte niche of bent u op zoek naar algemene zakelijke websites?
Gebruikt u sjablonen of past u elke website aan om uniek te zijn?
Gaat u dit fulltime doen? Of is het een nevenproject?
Dit zijn enkele van de vragen die je jezelf moet stellen voordat je aan een onderneming als deze begint, vooral omdat ik veel van je voorgestelde bedrijfsmodellen heb zien komen en gaan.

Kan ik mijn bedrijf starten met een kleine investering?

De fabrieksvloer van Henry Ford’s Rouge Complex telt 93 gebouwen, samen goed voor bijna 1,5 km2 (16 miljoen vierkante voet) overdekte ruimte.

De auto-assemblagefabriek beschikt over 160 km binnenspoor en heeft zelfs een eigen elektriciteitscentrale van in totaal 2,4 km breed en 1,6 km lang.

Jarenlang heeft Henry Ford op deze locatie meer dan 100.000 mensen tewerkgesteld, zelfs tijdens de Grote Depressie van de jaren dertig.

Kunt u zich de initiële kapitaalinvestering voorstellen om zo’n enorme auto-assemblagefabriek te bouwen?

Nu, om uw vraag te beantwoorden, kan ik mijn bedrijf starten met de minste initiële investering?

Enkele decennia geleden vergde het starten van een bedrijf enorme investeringen van ondernemers.

Een bedrijf starten was kapitaalintensief, alleen al om te beginnen – toch hadden de meeste van deze bedrijven zelden aanzienlijke kosten voor klantenwerving.

Vandaag, daarentegen, is het goedkoper dan ooit om een bedrijf op te starten, dus ja, je kan een winstgevend bedrijf opstarten met enkel een laptop, internetverbinding en goedkope software…

Maar…

Weet dit, het is duurder dan ooit voor bedrijven om klanten te werven, dus zorg ervoor dat u rekening houdt met CAC wanneer u uw initiële kapitaalvooruitzichten maakt.

De zakenwereld is veranderd.

Ondernemerschap is veranderd.

Ik wil een bedrijf beginnen maar ik heb geen geld.

Wat moet ik doen?

Veel mensen zitten in precies hetzelfde schuitje als het gaat om de wens om meer geld te verdienen en hun eigen bedrijf te beginnen.

Een individu kan de volharding, het verlangen en de stick-to-itiveness hebben om succesvol te zijn in elke vorm van zakelijke inspanning, maar meestal lijkt er altijd iets te zijn dat de methode blokkeert.

Dit is meestal geld, en vaak ook ervaring.

Beide variabelen kunnen echter worden overwonnen.

Als gevolg hiervan, zou ik bevorderen dat u uw eigen bedrijf te beginnen, en ook de goedkoopste methode om dit te doen is door het bouwen van een affiliate marketing blog of website.

Het definiëren van Affiliate Marketing:

Affiliate marketing is een zeer eenvoudige inkomsten genererende zakelijke methode waar je speelt de promotor evenals helpen de fabrikanten en ook verkopers in contact te komen met de eindconsumenten.
Het moet duidelijk zijn dat of u nu een passieve of actieve rol neemt in deze organisatie, u in geen geval de bedenker of maker bent van de producten/diensten die u promoot.
U krijgt echter wel een klein deel van de verkoop als betaling.
Het is in principe een 3-weg verbinding tussen u, de verkoper, en ook de klant.


Wat Affiliate Marketing NIET is:

Als u een ongewenste e-mail verwelkomen u om toe te treden tot een affiliate netwerk zo goed als het is vragen om een vooraf terugbetaling, dan moet je zeker scrutinize hen en ook erachter te komen of ze zijn een scam of legit.

Dus, leer de affiliate marketing mythe goed voordat je er in springt.

Soorten Affiliate Marketing:

Wat interessant is met betrekking tot affiliate marketing is dat u op meer manieren commissies kunt krijgen dan de meeste mensen aannemen.

Sta me toe om de 3 verschillende types van affiliate marketing te beschrijven en ook gewoon hoe je het via hen kan maken.

  1. Ongebonden Affiliate Marketing – Deze vorm van affiliate marketing zal niet te veel werk van u vergen, u hoeft zelfs geen affiliate marketing blog op te zetten zoals die voor Amazon Affiliate Programs.
  2. Relevante Affiliate Marketing – Dit soort van reclame en marketing is waar je nodig bent om een zekere mate van betrokkenheid en ook dit is waar je een affiliate marketing blog of site te creëren en ook voortdurend te onthullen associëren web links op bijna al uw website / blog pagina’s.
  3. Entailed Affiliate Marketing – Dit type van reclame zou kunnen hebben u nodig om daadwerkelijk gebruik maken van de producten / diensten voordat u een evaluatie met betrekking tot hen en ook moet u de mogelijkheid hebben om een veel meer uitgebreide en eenvoudige evaluatie samen te stellen.

U kunt kiezen uit deze 3 soorten van affiliate marketing benaderingen, maar de meerderheid van affiliate marketing programma’s maken gebruik van Type 2 affiliate marketing, die een zekere mate van deelname en online zichtbaarheid van uw kant heeft.

Stappen om een affiliate marketeer te worden:

  1. Kies wat specifieke niche onderwerp dat u van plan bent om gebruik te maken van voor uw blog of website.
  2. Ontwikkel uw internet site en koop goedkope maar betrouwbare web hosting.
  3. Zoek uit basis SEO en gebruik het op uw blog site of site.
  4. 4. Ontdek sociale media reclame om uw zichtbaarheid online te verlengen.
  5. Leer over betaalde reclame en marketing en ook diep nadenken over de vraag of je nodig hebt om het te gebruiken of niet.
  6. 6. Begin met het vullen van uw website met webinhoud.

Een bedrijf beginnen zonder kapitaal is misschien wel de beste plaats om te zijn.
Zelfs als je het gevoel hebt dat je verlies lijdt, moet je jezelf gelukkig prijzen.

Ik heb mijn bedrijf drie jaar lang opgestart. In die tijd deelde ik een studio-appartement met een vriend en betaalde ik mijn huur met schuldbrieven. Ik leefde van ongeveer € 10 per dag. Het klinkt eng, maar ik ben blij dat ik dat seizoen heb doorstaan.

Omdat ik geen kapitaal had, moest ik cruciale beslissingen nemen met weinig tot geen middelen. Op mijn beurt verspilde ik minder en leerde ik veel meer over het opbouwen van een bedrijf. Ik werd ook gedwongen om meer te netwerken en creatief te zijn bij het oplossen van problemen.

Als ik je één advies zou mogen geven, zou het zijn om alleen geld in te zamelen als je het echt nodig hebt. Geld inzamelen brengt een andere druk met zich mee. Mensen doen het alleen maar om geld te hebben, maar je hebt het niet echt nodig. Uw bedrijf zal op de lange termijn sterker zijn als u meer kunt uitvinden zonder extern kapitaal.

Om met weinig tot geen kapitaal aan de slag te gaan, begin je met het opbouwen van je netwerk. Spreek met iedereen in uw branche en met andere professionals en experts die u zouden kunnen helpen. Benader het gesprek met een nederige, bereidwillige aanpak. Stel vragen en verwacht geen gunsten. Dit is ook een geweldige manier om het woord over uw bedrijf te verspreiden en uw mond-tot-mond marketing platform op te bouwen.

Ten tweede, vermijd onnodige uitgaven. Het draait allemaal om ongemakkelijk leren zijn. Snijd in de kosten en bespaar geld waar je maar kunt, op persoonlijke en zakelijke uitgaven. Blijf gericht op de overlevingsstand. Wanneer je geen middelen hebt, maak je de beste beslissingen omdat je moet kiezen tussen dingen die er echt toe doen. Je wordt gedwongen je te richten op behoeften in plaats van op wensen.

Ten derde, maak gebruik van gratis marketing. Naast mond-tot-mondreclame moet u sociale-mediaprofielen aanmaken en misschien een gratis website. Begin met bloggen en stuur gastberichten naar externe publicaties. Ook, uit te reiken naar de lokale media en zien hoe je kunt krijgen aangesloten voor gratis (of goedkoop).

Ten slotte, bereid je voor om hard en vaak te werken. Toen ik met het bedrijf begon, was er geen evenwicht tussen werk en privé leven. Ik werkte de klok rond. Nee, dat is niet de gezondste manier om het aan te pakken, maar het helpt je wel om je bedrijf van de grond te krijgen. Ook al draait bedrijf nu, ik werk nog steeds even hard als op de eerste dag. Het is het beste voor uw bedrijf als u doorzet en nooit opgeeft.

Wat is de eerste stap voor het starten van een bedrijf?

Stel uzelf de volgende vraag:
1) Heb je je zaak geformuleerd? Hebt u uw concept op papier gezet? Hebt u een presentatie gemaakt, bijvoorbeeld op PowerPoint, die u kunt laten zien om feedback van potentiële klanten te krijgen? Hebt u een andere om teamgenoten of investeerders aan te trekken, of bent u goed voor algemene redenen?

2) Hebt u uw idee gevalideerd? D.w.z. door uw idee te nemen en 23 of meer potentiële klanten te vragen wat zij denken, of zij uw product zouden kopen?

3) Hebt u een plan gemaakt voor het geval u er 23 vindt, hoe u uw product zou produceren, het zou onderhouden en er geld voor zou vragen – d.w.z. wat zou het kosten? Wat zou de service kosten, als die er al zou zijn?

4) Bent u op zoek gegaan naar één of twee, misschien drie medeoprichters? Bijvoorbeeld, als u de persoon bent met het idee en het bedrijf wilt leiden, dan wilt u samenwerken met iemand die het daadwerkelijk kan ontwerpen en bouwen of andersom.

5) Zijn ze volledig op één lijn met uw idee? Hebben jullie samen een visie voor het bedrijf ontwikkeld? Is de visie gedocumenteerd en hebben jullie een visieverklaring van één of twee zinnen?

6) Hebben jullie allemaal (mede-oprichters) besloten wie welke verantwoordelijkheid op zich zal nemen? En heeft iedere medeoprichter wat geld opzij gelegd om te investeren wanneer het bedrijf wordt opgericht?

7) Hebben jullie al een lijst samengesteld van minstens 100 klanten die mogelijk jullie eerste klanten kunnen worden? Heb je dat samen met je medeoprichters gedaan? Wij hebben bijvoorbeeld een lijst van 1.000 mogelijke klanten samengesteld.

8) Heb je een medialijst samengesteld van journalisten, bloggers, YouTuber enzovoorts die zouden kunnen helpen je product te introduceren? Met z’n allen samen zou je minstens 20 namen moeten kunnen hebben.

9) Heb je je persoonlijk netwerk ontwikkeld op LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram en Twitter… Zorg ervoor dat je profielen perfect klaar zijn en in alinie met je idee. Zorg ervoor dat je elk ergens ten noorden van 1.000 connecties hebt. Hebben je medeoprichters en eventuele eerste werknemers dat ook gedaan?

10) Heb je al een website en de ook de pagina’s die je nog niet gaat delen maar wel op de achtergrond klaar staan? Heb je die samen met je medeoprichters gemaakt?

11) Heeft u een goed idee hoe u de ‘go-to-market’ wilt aanpakken en hoe u uw klanten wilt bereiken? Heeft u al goede content voorbereid om te delen zodra het prototype klaar is om naar klanten te gaan? Heeft u dit samen met uw medeoprichters ontwikkeld?

12) Heb je al een prototype gebouwd – het maakt niet uit hoe rudimentair, maar op de een of andere manier moet je in staat zijn om erachter te komen hoe je het kunt bouwen.

Al het bovenstaande heeft alleen tijd en energie nodig, slim denken en er voortdurend aan werken. Geld is op dit punt niet nodig. Zodra al het bovenstaande is voltooid en er zeer goed uitziet, moet u uw vrienden ervan overtuigen dat u en uw medeoprichters samen iets in beweging kunnen zetten.

Als je alleen het idee hebt, bedenk dan dit: De initiële waarde van een idee is nul. Ieder mens heeft tienduizenden ideeën tijdens zijn leven. Met 7,5 Miljard mensen op aarde zijn dat ruwweg 20 triljoen ideeën om uit te kiezen. Het is alsof je een zandkorrel probeert te verkopen. Het is waardeloos.

Wat zijn de top vijf dingen die je moet onthouden als je een bedrijf start?

Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat er heel wat dingen zijn waarmee men rekening moet houden bij het opstarten van een bedrijf, dit mijn top vijf van dingen waarmee men rekening moet houden:

Investeer je tijd en moeite niet in een idee waar je niet gepassioneerd over bent. Het is niet het idee dat een bedrijf succesvol maakt, maar het zijn de volgehouden inspanningen. Wanneer iemand bereid is om jaren en jaren aan een idee te werken, zelfs na honderden obstakels en mislukkingen, dan alleen kan het een winstgevend, succesvol bedrijfsimperium opbouwen. Als je ook maar 1% twijfels hebt over je idee, ga er dan niet voor!
Stel je voor dat je bedrijf een bus is en jij de buschauffeur. Het is jouw taak om te beslissen waar je heen gaat, wanneer je gaat en met wie je gaat. Niemand zal met uw bus komen rijden, u bent het die bedenkt of u de bus laat rijden of stil laat staan. Dus, handel verantwoordelijk. Ondernemen is niet genieten van de macht, het gaat erom alles in goede banen te leiden, zelfs als je niemand hebt om op terug te vallen.
Hoewel je misschien in staat bent om alles alleen te doen, is het altijd beter om een helpende hand te hebben. Zoek een medeoprichter met dezelfde passie, toewijding en motivatie als jij hebt voor je idee. Huur een team in dat hard en onbaatzuchtig kan werken om het idee werkelijkheid te laten worden zonder veel te eisen. Een goede interactie en begrip tussen alle leden van het bedrijf is noodzakelijk voor een soepele en exponentiële groei van het bedrijf.
Het kan zijn dat u de hele dag veel taken uitvoert, maar geen bevredigende output vindt. Voel je niet gestrest! In plaats daarvan, plan verstandig! Stel prioriteit aan elke taak en doe de taken met hoge prioriteit eerst. Op deze manier zou je in staat zijn om meer productieve taken af te maken in een dag. Bijvoorbeeld: Als je een taak hebt met 51 euro winst en een andere met 200 euro winst, begin dan met de taak met 200 euro winst. Zelfs als u slechts twee taken uitvoert, verdient u een aanzienlijk bedrag.
Geld is zeer noodzakelijk voor het besturen van het bedrijf, maar dit betekent niet dat u compromissen moet sluiten met de basisvereisten of dat u dag en nacht aan geld moet denken. Maak je geen zorgen over het verhogen van geld! Concentreer je gewoon op het leveren van uitstekende producten/diensten. Als u uitzonderlijke diensten en een reputatie in de markt te maken, zullen mensen lopen om te investeren in uw geld en een deel van het succesvolle bedrijf te worden.