street sign, easy street, road

Makkelijkste bedrijf om te starten (27 manieren om je te helpen)

De eenvoudigste zaak om te runnen is een zaak met veel vraag. Als je idee waardeloos is, kom je niet van de grond.

Mensen denken dat ze de volgende Facebook moeten uitvinden. Ze vergeten dat Facebook het equivalent was van het winnen van de lotto, en dat Facebook zelf eigenlijk geen nieuw idee was. Er bestonden al netwerksites voor Facebook, zoals Friendster, maar die waren allemaal waardeloos. En papieren “facebooks” bestonden al jaren op universiteitscampussen. Het Facebook dat wij kennen nam gewoon oude beproefde ideeën en maakte ze beter.

We horen vaak over beroemde atleten die failliet gaan na hun pensioen. Je hoort minder vaak over degenen die slimme investeringen doen in groenblijvende bedrijven: kruidenierswinkels, wasserettes, autodealers, dingen die mensen altijd nodig zullen hebben. Magic Johnson bezit een paar franchises voor populaire merken als Burger King en Starbucks.

Kijk naar wat mensen nodig hebben (EN voor willen betalen).

Bonus als je kunt vinden met populaire diensten waar mensen al mee bezig in uw omgeving en dan uit te vinden hoe te verbeteren op wat ze doen. Als er GEEN vraag is naar uw idee, is dat een rode vlag dat uw markt niet bestaat.

Je zult het gemakkelijker hebben om een op diensten gebaseerd bedrijf te runnen dan een product. Het laatste vereist meer bewegende delen (d.w.z. productie) en meer ruimte voor fouten, vooral als je nieuw bent.

En in godsnaam, open geen restaurant. De ruimte voor fouten is daar zo klein, en restaurants sluiten elke dag. Ik hou van restaurants, maar ik zou er nooit een willen bezitten, vooral als je af en toe van vrije tijd houdt.

Het gemak van zakendoen is zelden een functie van het gebied waarin dat bedrijf thuishoort. Elk bedrijf – of het nu hamburgers verkoopt of ruimteschepen bouwt – heeft min of meer dezelfde reeks uitdagingen die kunnen worden samengevat in categorieën als:

 • Financiële uitdagingen
 • Logistieke uitdagingen
 • Concurrentie
 • Morele uitdagingen


Wat een bedrijf “moeilijker” maakt om te runnen, komt vaak neer op schaalgrootte – je financiële uitdagingen, als je hamburgers verkoopt, zullen in de orde van grootte van een paar duizend dollar zijn. Maar als je een miljoenenbedrijf runt dat ruimteschepen maakt, zullen je financiële uitdagingen van dezelfde orde zijn als die van het BBP van een klein onafhankelijk land.

Hetzelfde geldt ook voor de andere categorieën. In het ene bedrijf moet u beslissen waar u het vlees voor uw hamburgers vandaan haalt, terwijl u in het andere bedrijf moet beslissen of u uw raketaanjagers uit Rusland of Duitsland wilt kopen. In de ene business moet je concurreren met hamburgers die op betere locaties werken, terwijl je in de andere business moet concurreren met door de overheid gefinancierde organisaties die de intelligentste koppen van de planeet in dienst hebben. Hamburger verkopen betekent dat je vaak moet beslissen of je misschien ondermaatse ingrediënten wilt gebruiken om je productiekosten te drukken, terwijl het maken van ruimteschepen betekent dat je moet beslissen of je goedkopere apparatuur moet kopen om je kosten te drukken, zelfs als dat betekent dat je het leven van de bemanning ook maar met de geringste decimalen in gevaar brengt.

Wat een bedrijf “gemakkelijker” te runnen maakt, hangt af van hoe goed u deze uitdagingen aankunt.

Verscheidene factoren zoals uw opleiding, expertise op een bepaald gebied, ervaring met het werken in verschillende sectoren, enz. beslissen over dit “gemak”. “

Als u iemand bent met een technische opleiding en jarenlange ervaring in de luchtvaart, zal het starten van een bedrijf dat ruimteschepen maakt u inherent beter liggen dan het verkopen van hamburgers. Anders, als je in de voedingsindustrie hebt gezeten.

Ik ben consultant bij een digitaal bureau, dus ik weet meer van het maken van apps, websites en het uitvoeren van marketingcampagnes dan van het serveren van heerlijke pocketvriendelijke hamburgers en mijn competentie bereikt een nieuw dieptepunt als ik mezelf ruimteschepen zie maken.

Kortom – een eenvoudige zaak voor mij is misschien geen eenvoudige zaak voor jou. Het is voor ieder van ons anders.

Natuurlijk moeten we allemaal begrijpen dat we in een kapitalistische wereld leven – elk bedrijf “verkoopt” iets, ook al lijkt het daar misschien niet op. Universiteiten verkopen onderwijs. Ziekenhuizen verkopen gezondheidszorg. Non-profits verkopen hun vermogen om een verandering teweeg te brengen.

De eerste stap om het zakendoen voor u gemakkelijk te maken, is meer te weten te komen over de nuances ervan. En dan beter worden in het aanpakken van deze uitdagingen.

Vandaar dat elk bedrijf gemakkelijk is als je weet hoe je het moet doen.

Wat is het eenvoudigste bedrijf om te runnen? Nou in deze dagen van automatisering en het internet, een online bedrijf is zeker de eenvoudigste om te runnen.

Alles wat je doet, is een bedrijf nemen dat een affiliate marketing programma aanbiedt met :

 1. een systeem dat je maar een keer hoeft op te zetten
 2. Vanaf dan, zal een terugkerende stroom van geld produceren
 3. Het systeem is bijna volledig geautomatiseerd

Met zo’n soort partnerschap maak je van een startende onderneming in een mum van tijd een levensvatbare onderneming. Communiceer met mij hierover. Je moet hulp krijgen in de beginfase, wanneer je net begint.

Daarnaast zou u een e-mail marketing plan moeten opzetten, die u kunt inrichten, daardoor helpt u uw bedrijf om sneller op te schalen.

Dit is de eenvoudigste manier van zakendoen, niet alleen om te starten, maar ook om te runnen. Een dergelijk bedrijf is grotendeels hands off, waardoor u de vrijheid heeft om andere dingen te doen.

U kunt beginnen met veel taken, houd er rekening mee dat u alles moet doen. Er zijn zo veel kleine bedrijven. Om een bedrijf te starten moet je eerst werken met het volgende:

 • Je passie
 • Markt bezit
 • Het weer
 • Wat is vandaag nodig?
 • Wat kan winst of verlies zijn
 • Hoe lang blijft u geduldig…

U kunt zelf uw business coach/adviseur zijn alleen moet u uw talent herkennen, volg uw passie met een sterke overtuiging.

Wat vind je leuk om te doen?

Probeer daar een bedrijf van te maken. Een eenvoudig bedrijf is een bedrijf waar je van het werk houdt. En als je het leuk vindt, doe je het waarschijnlijk ook beter. Voila, nu ben je zelfs een succesvolle ondernemer.

Elke zaak is eenvoudig: ontwikkel passie voor een zaak, bekijk de voor- en nadelen en begin.

Veel mensen falen omdat ze op zoek zijn naar iets eenvoudigs, omdat iedereen iets wil dat geen hoofdpijn geeft.

Het maakt niet uit hoe eenvoudig een bedrijf is het zal enkele problemen hebben alleen de passie die je ervoor hebt houdt je wanneer dat gebeurt. Ik hoop dat je mijn punt begrijpt.

En ja, zo simpel is het. In mijn werk als mede-eigenaar van een webdesign-bureau zie ik veel mensen hun dromen overtreffen.


Hier zijn 3 aanvullende suggesties en met de uitleg waarom:

 1. Amazon FBA Store – Kies gewoon een Niche. Klanten kopen rechtstreeks bij Amazon. Deze optie is snel en flexibel. Er is geen verplichting, geen omzet caps, geen klantenservice te beheren, geen gedoe.
 2. Uw eigen DropShip Store – Zeer laag risico, kunt u letterlijk met honderden leveranciers toegang hebben en tot tienduizenden producten verkopen binnen enkele weken. Deze winkels worden up and running in een mum van tijd. Dropshipping is een businessmodel voor de detailhandel waarbij je alleen bestellingen aanneemt van mensen die een specifiek product nodig hebben en hen met de leverancier in contact brengt. Dropshippers behandelen meestal niet de productlogistiek maar laten dit over aan de leveranciers. Je verdient commissies voor elke bestelling die is voltooid op uw e-commerce winkel. U kunt vandaag beginnen met een dropshipping bedrijf en beginnen met het krijgen van bestellingen binnen 24 uur.
 3. Consulting Business – Krijg betaald voor uw kennis en expertise, praten met klanten over hun behoeften en betaald krijgen om oplossingen aan te bevelen.

Ondernemen is niet eenvoudig, het is ingewikkeld omdat er veel factoren zijn waarmee u rekening moet houden wanneer u voor uzelf een bedrijf opent, vooral het product dat u gaat verkopen. Het speelt een beslissende rol in uw bedrijf en vereist dat u er veel aandacht aan besteedt.

Een paar dagen geleden leerde ik bij het lezen van het nieuws een website kennen “Exotic Global Products“, gespecialiseerd in het verzamelen van exclusieve exotische producten die bijzonder zijn dat u niet in de plaatselijke supermarkt vindt. Ik was te opgewonden om een woord te zeggen toen ik het zag. Alle producten zijn erg interessant en bijzonder leuk.

Ik bestelde een monster van een saus-product en nam het mee naar een feestje. Al mijn vrienden werden erdoor aangetrokken toen ik het meenam, waardoor ik het middelpunt van het feest werd. Al mijn vrienden vroegen of ze het wilden kopen. Een vriend van mij is nu klaar om een bedrijf te beginnen met dit exotische saus-product.


Het is vrij eenvoudig om een bedrijf te beginnen als een e-commerce verkoper op Amazon. Het kiezen van de producten die je zou verkopen zou het moeilijkste deel zijn, omdat je zou willen een product dat goed zou verkopen in vergelijking met de andere verkopers op amazon te kiezen.

Om uw kosten te verlagen kunt u producten bestellen in de groothandel fabriek directe prijzen uit China.

Zolang je een product hebt dat goed verkoopt tegen een lage prijs, dan is het vrij eenvoudig om winst te maken met een nieuwe business vanuit huis.

Er zijn heel wat opties die vrij gemakkelijk op te starten zijn. Voor veel van deze opties heb je niet eens veel startkapitaal nodig omdat de apparatuur vrij goedkoop is. Zelfs met de manier waarop de coördinatie van evenementen gaat heb je praktisch alleen een laptop nodig.

 1. Autodetaillering
 2. Kopen en doorverkopen op Bol of Amazon
 3. Honden uitlaten
 4. Freelance schrijven
 5. Evenement Coordinator
 6. Sociale media deskundige
 7. Taxidienst (Uber, Lyft)
 8. Bijles geven
 9. Gazon/tuin-onderhoud
 10. Dropshipping shop
 11. Schoonmaakservice
 12. Auto schoonmaken
 13. Verkoop uw vaardigheden op freelancer, fiverr, seoclerks, upwork enz.
 14. Start een YouTube-kanaal

Ideeën waar we meer toelichting aangeven:

15. Graffitiverwijdering

Beschrijving: Roep de eigenaar op en ga aan de slag met schrobben.

Kosten: €150-€300 per klus. Voor langere klussen is €50 per uur redelijk.

Gereedschap: reinigingschemicaliën, schrobborstels en eventueel een hogedrukreiniger.

Tip: U werkt met nare chemicaliën, dus wees voorzichtig. Houd u aan de landelijke regelgeving voor afvalverwerking.

Verborgen kosten: Een voertuig voor het vervoer van de apparatuur naar de werkplek.

16. Virtueel assistent

Omschrijving: Heb je sterke organisatorische en time-management vaardigheden?

Je zou goed geld kunnen verdienen met alles van het leggen van contacten met klanten/patiënten tot het coördineren van reisarrangementen en het onderhouden van databases.

Tarieven: €20-€35 per uur of op project basis.

Gereedschap van het vak: Computer, snelle internettoegang, fax/printer/scanner, en kantoorsoftware.

Tip: Maak uw agenda vanaf het begin duidelijk en houd uw tijd zorgvuldig bij, voor het geval er vragen rijzen over hoe u uw tijd besteedt.

Verborgen kosten: Telefoonkosten.

17. Verpakker van geschenken voor patiënten

Beschrijving: Dit is een iets meer gespecialiseerde versie van de geschenkmanden business. Bouw uw markt op door ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en kerkgroepen aan te wijzen.

Kosten: €25-€75 per mand.

Gereedschap van het vak: Decoratieve manden, dozen, lijmpistool, krimpfolie machine, vulling, linten. Wat de inhoud van de mand betreft, zoek naar een particuliere ambachtelijke handelaar die alleen aan andere verkopers verkoopt – u kunt 40% besparen ten opzichte van een traditionele ambachtelijke winkel.

Tip: Als u een stationwagen of bestelwagen hebt, kunt u een bezorgvergoeding aan uw bestellingen toevoegen en zo extra inkomsten genereren.

Verborgen kosten: Verzekering en een verkopersvergunning.

18. Auto Swap Meet Promotie

Beschrijving: Auto swap meetings zijn plaatsen waar kopers en verkopers samenkomen om gebruikte voertuigen en onderdelen te kopen, verkopen en/of te verhandelen. Als promotor beveilig je een parkeerplaats of groot magazijn voor mensen die hun auto’s en auto-onderdelen willen ruilen of verkopen.

Kosten: €35 voor deelnemers; €5 toegangsprijs voor toeschouwers.

Hulpmiddelen: parkeerplaats of magazijn.

Tip: maak gebruik van het web om de naamsbekendheid te vergroten.

Verborgen kosten: Aansprakelijkheidsverzekering.

19. Loopbaanadviseur

Beschrijving: Begin met een persoonlijkheidsbeoordeling en werk dan met je cliënt om zijn of haar motivaties en interesses af te stemmen op een nieuwe carrière.

Tarieven: €85 to €200 per uur voor uw diensten; flat fee, ruwweg €350 per sessie.

Gereedschap van het vak: Computer, snelle internettoegang, fax/printer, en kantoorsoftware. Boeken en dvd’s over carrièreplanning.

Tip: Bouw je geloofwaardigheid op door seminars over loopbaanverandering aan te bieden en een carrière-gerichte blog te schrijven.

Verborgen kosten: Het bouwen van een professionele website.

20. Medisch Data-invoer patiëntgegevens

Beschrijving: Dit is een 50 miljard euro industrie en groeiende. Getranscribeerde kopieën van gedicteerde notities met betrekking tot onderzoeken en procedures geven artsen een snelle manier om de geschiedenis van patiënten te bekijken, evenals wettelijk bewijs van patiëntenzorg.

Belangrijkste klanten: artsen in privépraktijken.

Tarieven: €15-€30 per uur, afhankelijk van de moeilijkheid om de spreker te verstaan.

Gereedschap van het vak: Computer, gespecialiseerde medische tekstverwerkingssoftware, transcriptie-eenheid en naslagwerken.

Tip: Doorlooptijd is cruciaal – en dat kan betekenen dat er ‘s nachts en in het weekend gewerkt moet worden.

Verborgen kosten: Er is geen ruimte voor fouten – een simpele spelfout kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Deze bedrijven vereisen tussen €15.000 en €40.000 aan opstartkosten

21. Mobiele papierversnipperingsdienst

Beschrijving: Gezien het aantal horrorverhalen over identiteitsdiefstal, is het voor bedrijven van vitaal belang om alle documenten met gevoelige informatie te versnipperen. U kunt een bedrijf tijd en moeite besparen door regelmatig ter plaatse te komen met uw versnipperingsmachines om deze noodzakelijke maar vervelende taak uit te voeren.

Kosten: €50 tot €100 per bezoek.

Gereedschap van het vak: Een bestelwagen of vrachtwagen, minstens één versnipperaar voor zwaar gebruik en een back-upmachine, en een goede voorraad plastic zakken voor zwaar gebruik om de scherven in weg te brengen.

Tip: Maak uw klanten bang door afschrikwekkende voorbeelden te geven van wat er gebeurt als de gevoelige documenten in verkeerde handen terechtkomen.

Verborgen kosten: Onderhoud en reparatie van het voertuig.

22. Gezondheids-/Fitnesscentra voor bedrijven

Beschrijving: Gezondheidcentra zeggen dat een derde van Europeanen zwaarlijvig is. Door inkoop, marketing en andere bedrijfsactiviteiten te centraliseren, kunt u fitnesscentra voor bedrijven ontwikkelen en beheren tegen een concurrerende prijs – en hen en het gezondheidszorgsysteem veel geld besparen.

Vergoedingen: Maandelijkse voorschotten van €3.000 tot €5.000 per project.

Gereedschap: Zelfs als het bedrijf de ruimte ter beschikking stelt, zal de uitrusting een aanzienlijke rekening kosten.

Tip: Huur bekwame, vriendelijke trainers in om elke faciliteit te leiden.

Verborgen kosten: Verzekering, onderhoud van apparatuur.

Deze bedrijven vereisen meer dan €40.000 aan opstartkosten

23. Brievenbus verhuur service

Beschrijving: Home-based bedrijven in het bijzonder profiteren van deze dienst, vooral omdat ze nodig hebben om een professioneel klinkende adres vast te stellen.

Kosten: 18 euro en meer per maand, afhankelijk van de grootte van de doos.

Gereedschap van het vak: Brievenbussen, weegschalen, apparatuur voor het verpakken van pakketten, kassa, inventaris van etiketten en verzendbenodigdheden. Overweeg een fotokopieermachine tegen betaling.

Tip: Plaats uw dienst in een druk winkelcentrum.

Verborgen kosten: Een goed beveiligingssysteem.

24. Flipperkast/Elektronische Arcade Game

Beschrijving: Je hoeft niet eens per se een eigen winkelpand te hebben, want veel winkelcentra verhuren ruimte juist voor dit soort spellen.

Kosten: 50 cent tot €2 per spel.

Gereedschap van het vak: Flipperkast/elektronische flippers en een munten- of wisselautomaat.

Tip: Koop tweedehands materiaal als je kan, zolang het niet te ver achter de tijd staat.

Verborgen kosten: Onderhoud.

25. Uitzendbureau

Beschrijving: Mensen hebben werk nodig, zelfs de tijdelijke variant. Het is uw taak uitzendkrachten aan de juiste opdrachten te koppelen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze allemaal zijn opgeleid en in staat zijn op korte termijn te werken.

Vergoedingen: Afhankelijk van de functie.

Gereedschap van het vak: Vier tot zes computers met printers voor testdoeleinden, evenals een kantoorcomputer met internettoegang en plannings-/factureringssoftware.

Tip: Focus op een marktniche zoals gezondheidszorg, communicatie, of techniek. Bouw een merk op in een specifiek gebied en klanten zullen terug blijven komen.

Verborgen kosten:  Een uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaardenregeling.

26. Boodschappendienst

Beschrijving: Spreekt voor zich.

Tarieven: €35-€50 per bezorging (reken een toeslag voor een snellere bezorging).

Gereedschap van het vak: Een vloot van bestelwagens of fietsen.

Tip: Overweeg bonussen te betalen aan uw snelste medewerkers.

Verborgen kosten: Medische rekeningen (dit is een risicovol beroep, vooral voor fietsers in grote stedelijke gebieden).

27. Consignatie (Detailhandel)

Beschrijving: Koop gebruikte kleding en andere producten, knap ze op en verkoop ze in een leuke, uitnodigende omgeving.

Kosten: Afhankelijk van het artikel.

Hulpmiddelen: winkelruimte, rekken, vitrines, apparatuur voor creditcard-betalingen, kassa. En ook een webshop.