gears, work, team

Beste ondernemers ideeën

Wanneer u zich voorbereidt om een bedrijf te starten:

Wanneer u zich voorbereidt om een bedrijf te starten, is het belangrijkste waar u op vastloopt de financiering. U wilt een bedrijf starten, niemand heeft vertrouwen in u, mensen zullen zeggen dat ze met u zijn, maar zullen geen enkele inspanning tonen. Je moet een team en middelen voor je bedrijf verzamelen. Uw bedrijf moet draaien en u moet geld verzamelen uit andere bronnen voor uw bedrijf.

investeren is beter dan het geld uitgeven dat je hebt verdiend. als je geld investeert dan kan het uiteindelijk voor je werken, maar als je ervoor kiest om je geld uit te geven dan moet je kennis hebben over financiële geletterdheid. het is een term die je in staat stelt om de basis te begrijpen over geld en de waarheid over de veilige 9 tot 5 baan die zal lopen tot je de leeftijd van een bejaarde bereikt.

het is altijd beter om je geld te investeren. het beste idee om je geld te investeren is

 • investeer het op activa
 • aandelen
 • onroerend goed
 • grondstoffen
 • bedrijven

Aangezien we praten over een bedrijf gaan we praten over het investeren van uw geld op kleine zakelijke ideeën die uiteindelijk kan je meer geld en je kunt het investeren op verdere bedrijven. Dit is de reden waarom het starten van een bedrijf moeilijk is.

Zonder tijd te verspillen gaan we het hebben over de kleine zakelijke ideeën die u kunt beginnen met uw spaargeld.


De makkelijkste manier om een zaak te beginnen is tegenwoordig het openen van een franchisezaak.

Als je een eigen zaak wilt, heb je twee opties. Ofwel begint u uw eigen zaak vanaf nul, ofwel koopt u een bestaande zaak en wordt u franchisenemer.

Een franchise kopen is een populaire keuze voor ondernemers vanwege de voordelen die eraan verbonden zijn.

Niet alleen heeft u alle voordelen van het ondernemerschap, maar u krijgt ook toegang tot de middelen van een groter bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom het openen van een franchise de juiste weg voor jou zou kunnen zijn.

Franchisegevers, vooral zij die succesvol zijn, hebben meestal robuuste ondersteuningssystemen. Van intern personeel dat 24 uur per dag ondersteuning biedt via de telefoon of online, tot buitendienstmedewerkers die ondersteuningsbezoeken afleggen: de ondersteuning die u als franchisenemer krijgt, maakt het verschil, vooral in de beginfase. Bovendien zal de steun er altijd zijn, wat u later zal helpen wanneer u uw bedrijf probeert te laten groeien.

Als u een franchise koopt, hebt u al een gevestigde merkreputatie en hoeft u niet zo hard te werken om de naam van uw bedrijf bekend te maken.

Dit betekent ook dat mensen vertrouwd zullen zijn met uw merk, en dat klanten al op zoek zullen zijn naar uw producten en diensten. Bovendien moet de franchisegever een marketingstrategie voor u hebben om te volgen, zij zullen grafische voorstellingen en marketingmateriaal sjablonen leveren, en u zult de vruchten van hun marketingcampagnes kunnen plukken.

De beste business om te bezitten is het kopen van een franchise van een goed lopend bedrijf.

Als u op zoek bent om een bedrijf te starten, kan het kopen van een franchise een goed alternatief zijn om vanaf nul te beginnen. Franchises geven kleine ondernemingen het concurrentievoordeel van een bekend merk – iets wat voor een zelfstandige onderneming vele jaren kan duren om op te bouwen. U hebt ook toegang tot beproefde bedrijfssystemen, ondersteuning en opleiding. Franchises zijn echter niet voor iedereen geschikt. Uw beslissing om er een te exploiteren zal afhangen van wat u uit uw investering wilt halen, uw levensstijl en hoe u uw vaardigheden en ervaring wilt gebruiken. Enkele belangrijke voordelen zijn :-

Associatie met een gevestigd merk, product of dienst.
Initiële managementtraining en voortdurende ondersteuning.
Toegang tot gevestigde procedures, processen en systemen.

Mogelijkheid voor mensen met weinig of geen bedrijfservaring om essentiële bedrijfsvaardigheden te leren en toegang te krijgen tot een succesvol bedrijfsmodel.

 1. Voordelen van groepsinkoop.
 2. Voordelen van groepsmarketing.
 3. Het kan gemakkelijker zijn om aanloopfinanciering voor het bedrijf te verkrijgen.
 4. Hulp bij huuronderhandelingen, ontwikkeling van het terrein en inrichting van de winkel.
 5. Hulp bij de aankoop van apparatuur.
 6. Reclame en marketing ondersteuning.
 7. De franchisegever heeft een gevestigd belang in het succes van de franchisenemer.
 8. U kunt vaak toegang krijgen tot eersteklas locaties.
 9. Franchises hebben een hoger succespercentage dan startende ondernemingen.
 10. Franchise business, mijn ideeën voor de beste franchise als uit te kijken naar deze periode van tijd is het bedrijf, die is het bereiken van succes van dag tot dag als gevolg van hun arbeidsethos en de verantwoordelijkheid van het vervullen van hun klanten behoeften op tijd.

Een mooi voorbeeld:

Hier is een super simpel business-idee die ik begon met 300 euro en 20 vellen papier:

Een iPhone koop &verkoop bedrijf.

Stap 1: Plak flyers

Ik maakte een heel eenvoudige flyer die iets zei als “Wil je tot €300 verdienen voor 15 minuten van je tijd? Verkoop die oude iPhone die stof ligt te verzamelen in je la.

Ik printte er 20 uit en hing ze op overal op de Hogeschool. Het kostte me ongeveer 5 minuten om ze te ontwerpen, en het kostte me in totaal ongeveer 50 cent.

Stap 2: Bepaal de aankoopprijzen

Ik heb een heleboel code geschreven die verschillende sites heeft geschraapt en me prijsgrafieken heeft gegeven voor elke provider, model, geheugencapaciteit combinatie van iPhone, zodat ik precies wist tegen welke prijzen ik moest kopen.

Je kunt het echter veel eenvoudiger doen.

Als iemand je een sms stuurt, zoek je gewoon op Marktplaats op dat artikel – bijvoorbeeld ” iPhone 8″. Kijk naar de “afgelopen” (belangrijk!) veilingen en maak een gemiddelde van de 10 meest recente verkoopprijzen. Bied 60% van dit aantal.

Stap 3: Afspreken en kopen

Wanneer je de persoon ontmoet, MOET je de telefoon inspecteren. Ik heb een infographic voor een ~30-punten inspectie als je die wilt.

In principe, wil je controleren:

 • Scherm – Helderheid, Pixels, Aanraakgevoeligheid
 • Camera – Foto, Video, Flash
 • Audio IO – Kwaliteit, Volume, Scherpte
 • Apps – Internet, GPS, App Store
 • Hardware – Aan/uit-knop, Volumeknoppen, Stilteknop, Startknop
 • Service – Bellen, Internet via WiFi/Carrier, Tekst


Als een van deze dingen niet goed werkt, zou ik mijn bod aanzienlijk verlagen of gewoon helemaal weglopen.

Stap 4: Verkopen (“Flip”)

Als je de telefoon hebt gekocht, plaats hem dan op Marktplaats.nl of 2dehands.nl. Ik hou van Marktplaats omdat ik mensen dichtbij kan ontmoeten – geen verzendkosten – en ik hoef me geen zorgen te maken over het niet voldoen aan een minimumprijs of iets dergelijks.

Dit was echt een winstgevende onderneming voor mij. Ik pikte een iPhone 7 op voor €60 en verkocht hem voor €100. Ik kocht een paar iPhone 8’s €350 en verkocht ze voor €550 op dezelfde dag.

Aan het eind van de dag, hebben mensen het druk. Ze hebben veel te doen, en ze willen niet om te gaan door de rompslomp van die nachtmerrie taak bekend als “online verkopen”.

U profiteert van het gemak van de mogelijkheid om geld in hun hand in enkele minuten zonder enige inspanning van hun kant. Natuurlijk maak je gebruik van dit gemak door minder te bieden dan waar de telefoon voor zou kunnen gaan.

Je profiteert van de moeite die ze niet willen doen om hun telefoon te verkopen. iPhones zijn waarschijnlijk het makkelijkste ding om te verkopen, dus eigenlijk betalen mensen je meer dan €200 om een Marktplaats-advertentie te maken.

Cash geld.


Gebruik dingen die mensen niet kunnen veranderen om een behoefte te creëren die u wel kunt vervullen.

Ik gebruik als voorbeeld de perioden waarin de seizoenen veranderen (en dankzij de opwarming van de aarde) en mensen verrast worden door het weer.

Ik koop een doos goedkope opvouwbare paraplu’s (het soort dat in een handtas past) en ga ‘s morgens naar het treinstation in de stad tijdens het spitsuur wanneer het weer onverwacht slecht is (ik lees de weerberichten. Het verbaast me hoeveel mensen dat niet doen!)

Dan sta ik, in noodponcho, paraplu’s te verkopen op de hoofdweg tegen 300% meerprijs (als je dat afzetterij vindt, heb je nog nooit een dag op je werk moeten doorbrengen in een pak van €700 dat tot op het bot doorweekt was)

Mijn record is 40 op één dag, dus ik verdiende ongeveer €600 contant. Maar meestal verdien ik een paar honderd dollar voor een paar uur werk in de ochtend.

Iets anders wat mensen niet (snel) kunnen veranderen is de wet.

Als mensen achter zijn met het op tijd klaar krijgen van hun belastingen (dat zijn ze altijd), bel ik wat rond naar lokale bedrijven om te zien wat zij aanbieden op het gebied van snelle verwerking en prijzen.

Vervolgens verkoop ik de dienst aan mensen die het op het laatste moment hebben laten liggen en zij betalen een premie voor het gemak van het op tijd vinden van een agent (plus ik ben een vrij goede verkoper, dus dat helpt ook)

Het thema hier is iets te vinden dat je kunt kopen voor minder dan je kunt verkopen om een onmiddellijke behoefte te vervullen die mensen niet verwachtten te hebben.

En voordat je zegt “s morgens in de regen staan klinkt als hard werken!”

Raad eens? Dat is het ook.


Andere ondernemer ideeën

Toen mijn vader zijn eerste bedrijf startte, zo’n 30 jaar geleden, was het ondernemingsklimaat heel anders dan vandaag.

Er was veel minder Venture Capital(risicokapitaal) beschikbaar, zaken als “crowdfunding” bestonden nog niet, websites stonden nog in de kinderschoenen, sociale media bestonden nog niet, bedrijven hadden bijna altijd een “stenen” winkel, enz.

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden om een bedrijf te starten eindeloos…

 1. U kunt crowdfunden: Platforms zoals Kickstarter stellen u in staat om fondsen te werven voordat u uw product gaat produceren. Dit vergroot het aantal mensen dat iets kan opbouwen zonder een gevestigde aanwezigheid.
  • U heeft geen fysieke winkel nodig: Een van de schoonheden van het moderne zakelijke landschap is dat je geen winkelpui nodig hebt om zaken te doen! U kunt informatie of diensten verkopen. U kunt producten verkopen via uw online website en uw inventaris laten opslaan bij uw fulfillment bedrijf.
  • U kunt een software platform runnen dat via het web wordt geladen, en dus opnieuw, geen fysieke winkel vereist.
  • Wordt een consultant/Start een bureau: Kent u een bepaald gebied of vaardigheid heel goed? Kunt u andere bedrijven helpen die deze expertise nodig hebben? Start uw eigen bureau! Het kan van alles zijn, van licenties, logistiek tot marketing!
  • Er is een enorm aantal bedrijven dat een beroep doet op de technische expertise van een bureau om hen te helpen problemen op te lossen zonder de financiële last van een voltijdse aanwerving.
   Talent is op afstand en wereldwijd: Een van de schoonheden van het hedendaagse bedrijfsleven is dat je talent van overal ter wereld kunt oppikken.
  • U kunt ook platforms als Upwork, BridgeDesign.nl, Fiverr en anderen gebruiken om freelancers in te huren als je nog niet in een fase zit waarin je een volledig team kunt aannemen.
  • Wordt een Influencer: Er zit nu een enorme marktwaarde achter mensen met substantiële volgers op sociale media. Als je een kanaal op Youtube runt, honderdduizenden trouwe volgers op Instagram hebt of de nieuwe rijzende ster op TikTok bent, heb je misschien marktwaarde in dat bereik. Je zou een bedrijf kunnen beginnen waar merken je zouden kunnen betalen om over hun producten te praten of co-promotie met hen te doen.

Idee voor een klein bedrijf

Leraar / Docent

Er zijn veel studenten die op zoek zijn naar een goede leraar. Er is een ernstig gebrek aan goede leraar. Als je perfect in de vaardigheid van het onderwijs dan, kunt u leren mensen rond uw gemeenschap, of u kunt de markt zelf voor de bijles-dienst. Je kan ongeveer €35.000 per jaar verdienen door mensen in je vrije tijd les te geven. U kunt hen verder aanrekenen en ook een bron van inkomsten uit het onderwijsbedrijf ontwikkelen,

Vertaler:

Er zijn veel landen die de Engelse taal niet officieel gebruiken. In deze zaken moet je vloeiend meer dan één taal beheersen, je kunt mensen helpen om hun documenten te vertalen in ruil voor geld. Je kunt deze banen vinden op freelancer websites. Je kunt ongeveer €45.000 per jaar krijgen door enkel de documenten te vertalen.

Fotograaf:

Heb vaardigheid en hobby op fotografie? Je kan echt geld verdienen rond (€35.000/jr) door foto’s te klikken met het toestel dat je in je hand houdt.

Je hoeft alleen maar te werken aan

-een goed apparaat (telefoon/camera)

-goede bewerkingsvaardigheden

Om geld te verdienen ga voor

-fotografie bloggen

-stock-afbeeldingen

-fotografie onderwijzen

-huwelijksfotografie bereiken

Freelance schrijver:

Is je oude-school toetsenborden en de vaardigheden van schrijver zijn opgeslagen in een of andere hoek verzamelen stof?

Haal het eruit en begin te schrijven. Een goede schrijver kan €50.000 per jaar verdienen.

Je moet

-je schrijfvaardigheid verbeteren

Geld verdienen aan:

-Instelling bij jou in de buurt

-freelancing

Meest Winstgevende Kleine Bedrijven

De 20 meest winstgevende onafhankelijke bedrijven:

Belastingvoorbereiding en boekhouding

Zonder extravagante gebouwen of dure hardware, gaan boekhouding administraties gepaard met lage overheadkosten. Bovendien is het standaardtarief voor kwaliteits-volle kostenbereiders en boekhouders een beter dan gemiddeld loon is om van te leven.

Alles wel beschouwd, in het geval dat je slecht bent met cijfers, het opzetten van individuen ‘beoordeling en het bijhouden van de nieuwste, zal niet de business zijn voor jou.

Het prepareren van eten / voedsel

U hoeft niet lastig gevallen met dure gebouwen aan uw eigen verstrekken van voedsel bedrijf te handhaven en kan zelfs werken uw administratie van huis, het bagatelliseren van overhead. Individuen en organisaties zijn enthousiast om te betalen voor kwaliteit koks, waardoor deze business gunstig voor de personen die oprecht proberen en hebben de zekerheid om te slagen.

Zakelijke Consulting

Organisaties zijn blij om middelen te zetten in kwaliteit zakelijke experts die hen kunnen helpen met het bereiken van de resultaten die ze zoeken. Ze zijn ook bereid om krachtige bedragen te betalen voor de juiste aansporing, die, verbonden met lage overhead, maakt business counseling een productieve business te verlaten op.

Uiteraard dwingende business experts doen vereisen gezonde zakelijke scherpzinnigheid en leren, dus dit is niet echt de juiste open deur voor iedereen.

Koeriers Diensten

Afgezien van de kosten van uw voertuig om de producten te vervoeren, hebben onafhankelijke transportbedrijven geen enorme overheadkosten. Het verkrijgen van waardevolle overeenkomsten van de belangrijkste koeriersbedrijven kan voordelig blijken. Hoe het ook zij, in een geconcentreerde markt kan het verkrijgen van lonende overeenkomsten een test zijn.

Veelzijdige kappersdiensten

Zonder twijfel kunt u nooit een fortuin aanrekenen om iemands haar te knippen, maar dat doet niets af aan het feit dat kwaliteitsschoonheidsspecialisten altijd populair zullen zijn. Bovendien, buiten een kwaliteitsvolle schaar en wat haarverf, in het geval dat u een draagbare kapsalon runt, zijn uw kosten om zaken te doen schrikbarend laag, waardoor veelzijdige kappersdiensten een voordelige zaak zijn om te runnen.

Schoonmaakdiensten

Alles wat u nodig hebt om uw eigen schoonmaakbedrijf te beginnen is een stofzuiger, een schone vloerreiniger en, idealiter, een voertuig. Met relatief lage overheadkosten, weinig voorbereiding en assistentie die altijd wordt gevraagd, kan schoonmaken een lonende business zijn om in te stappen.

Dus waarom doet niet iedereen dit? Inderdaad, als je op zoek bent naar een steeds inventievere manier om je brood te verdienen, is schoonmaken waarschijnlijk niets voor jou.

Tussenhandel in grond

De voordelen in verband met land blijven hoog en op de off kans dat je nodig hebt om deze industrie in te voeren een van de slimste benaderingen om dit te doen is het opzetten van een land faciliteren / hoveniersbedrijf.

Logo ontwerp

Heeft u oog voor een mooi logo? Ervan uitgaande dat dit het geval is, kunt u op weg naar het starten van een bedrijf waar u kunt een bedrag in rekening brengen, terwijl niet uitgeeft op dure overhead. Ondanks het feit dat wees gewaarschuwd, logo configuratie is een agressieve industrie.

Voorraadkamer opslag

Heb je een extra carport of gebouw dat niet wordt gebruikt? Ervan uitgaande dat dit het geval is, moet u misschien overwegen distributiecentrum voorraadbeheer diensten aan te bieden. Het geven van een plek om organisaties en mensen om producten en dingen op te slaan kan geven een zeer winstgevende en domineren gemakkelijk inkomsten. Ondanks het feit dat het moet worden gezegd, de activiteit is niet echt animeren en op deze manier is niet voor iedereen!

Magazijn

Heeft u een extra carport of gebouw dat niet wordt gebruikt? Ervan uitgaande dat dit het geval is, moet u misschien overwegen distributiecentrum voorraadbeheer diensten aan te bieden. Het geven van een plek om organisaties en mensen om producten en dingen op te slaan kan geven een zeer winstgevende en domineren gemakkelijk inkomsten. Ondanks het feit dat het moet worden gezegd, de activiteit is niet echt animeren en op deze manier is niet voor iedereen!

Onderhoud van eigendom

Er zal altijd interesse zijn voor mensen die graag afvoeren schoonmaken, stapels repareren of hardnekkig onkruid weghalen. Terwijl het uurtarief voor onroerend goed ondersteuning zal waarschijnlijk niet de meest verheven, met lage overhead en populariteit, kan onroerend goed onderhoud een winstgevende business in te voeren – zo lang als je zou niet fret het krijgen van je handen smerig!

Innovatie Reparatie Diensten

Hebt u een goed oog voor innovatie en hoe het functioneert? Als dat zo is, kan het opzetten van uw eigen innovatiebedrijf u populair maken, aangezien de wereld steeds afhankelijker wordt van innovatie.

Fixing individuen ‘zeer aanbeden toestellen kan goed betalen en afwezig veel overhead, kan aantonen dat een lonende business. Normaal gezien moeten diegenen die geen talent voor innovatie hebben, uit de buurt blijven!

IT-ondersteuning

Aangezien we steeds afhankelijker worden van IT om organisaties te runnen en ons dagelijks leven te benaderen, worden de individuen die IT hulp en ondersteuning bieden verbazingwekkend gezocht. IT-medewerkers van hoge kwaliteit kunnen een aanvaardbaar tarief vragen voor hun bekwaamheid en hebben geen buitensporige hoeveelheid overhead of hardware nodig om hun organisaties te onderhouden. Niettemin, IT-bolster is een agressieve industrie, dus je zult moeten effectief presenteren uw diensten te krijgen nota genomen.

Reclame Diensten

Organisaties en verenigingen zullen consequent behoefte aan een kwaliteit reclame groep achter hen om merk mindfulness te tillen en hen resultaten te brengen. Showcase kantoren kunnen rekenen een ton voor hun diensten en dank aan het voortstuwen van innovatie op afstand en het web, het bevorderen van inspanningen moeten mogelijk zijn op afstand, het minimaliseren van de kosten en de voordelen hoog.

Voeding vrachtwagen / Foodtruck

Het geven van kwaliteit voeding en drank zal consequent worden gezocht, echter, met kostbare overhead, het runnen van een eetgelegenheid is over het algemeen niet zo productief als je zou vermoeden. Het serveren van voedsel vanuit een voedseltruck vereist dan weer veel lagere overheadkosten en kan een verbazingwekkend voordelig zakelijk avontuur zijn. Het nadeel is dat je dag in dag uit vanuit een bestelwagen moet werken, wat niet ieders idee is van een lonende zaak.

Juridische diensten

Kwaliteit van de juridische advies en ondersteuning omvatten een aantal grote nadelen en op deze manier, die met de wet leren kan een bedrag voor hun expertise te winnen. Alle dingen beschouwd, het krijgen om te kunnen geven legitieme raad vereist een aantal ernstige energie en geld en de mate van voorbereiding en opleiding die nodig zijn om de optie om wettige diensten aan te bieden kan afschrikken tal van individuen hebben.

Een man met een bestelwagen

Hebt u een bestelwagen en wat extra tijd? Nou, je hebt je bedrijf uitgestippeld! Met geen andere kosten dan het rijklaar houden van uw bestelwagen, kan het helpen van mensen bij het verhuizen en vervoeren van spullen in uw bestelwagen een succesvolle methode zijn om een salaris te verdienen.