website laten maken,Wie zijn de beste & betaalbare website designers?

Na zoveel jaar websites ontwikkelen ben ik tot de conclusie gekomen dat de meest succesvolle websites diegene zijn welke de oplossingen bieden waar mensen naar op zoek zijn.

Ik heb lelijke websites gevonden die duizenden bezoeken hebben.

Ik heb ook zeer ingewikkelde ontwerpen gevonden die jammerlijk faalden.

Het hangt allemaal af van de marketing die wordt gedaan, een tv-programma op prime time levert (meestal) veel bezoeken op, zolang het dezelfde doelgroep is of de juiste boodschap wordt gebruikt. 

Wie zijn de beste website designers?

Een ietswat ingewikkelde vraag om te beantwoorden…

Nou, het zou een “geobsedeerde” met design of die heeft een ontwerp-team achter. Ik geef toe dat ik de geobsedeerde die heeft verdiept in SEO, web met WordPress en code (om te kunnen perfectioneren zo veel mogelijk), ontwerp richtlijnen (om te leren om dingen te zien als een ontwerper), en obsessief met differentiatie op basis van doel. 

Dus, hier zijn 3 richtlijnen die u kunt volgen om een ontwerper te kiezen:

Ontwerp: BASIS, BASIS, BASIS, BASIS.  het is bewezen dat het dat is wat een consument doet blijven.

Dus zoek iemand met een portfolio die een stijl kiest “die je bevalt”. Sjablonen overnemen is heel gemakkelijk, maar de huisstijl van een bedrijf aanpassen en de sjabloon onderscheiden van andere, is een zeldzaam geval.

SEO: Je moet hier voorzichtig mee zijn, bijna niemand gebruikt SEO optimaal. En het is waar dat je het aan iemand anders kunt vragen, maar ik ben het beu om websites te zien zonder Meta’s of Titels, of zelfs afbeeldingen met referentie codes, dus kijk hier eens naar.

UX en de website snelheid:

WordPress ontwerpers overdrijven soms met plugins om kleine details van het web te verbeteren, dit vertraagt en verbruikt server bronnen. Dus is het aangeraden om het hoogste percentage aan codes te gebruiken. Kijk dan naar de gebruiksvriendelijkheid, d.w.z. is de website gemakkelijk te begrijpen voor iemand die geen verstand heeft van internet? Zo niet, dan kan dit u een hoop conversieproblemen opleveren.

Welke websites zijn het meest succesvol?

Op dit moment gaat het allemaal om snelheid:

  1. Dat het snel laadt.
  2. Dat de gebruiker snel vindt wat hij zoekt.
  3. Dat de transactie die je verwacht geen obstakels kent.
  4. Dat uw inhoud duidelijk wordt geïnterpreteerd door zoekmachines.
  5. Om deze vloeibaarheid te laten gebeuren, moet je:
  6. Optimaliseer het volume van alle elementen, zodat ze op elk modelapparaat soepel kunnen worden geladen.
  7. Denk als de gebruiker.
  8. Elimineer alles wat niet nodig is.

Al het bovenstaande leidt tot het feit dat eenvoudige en minimalistische ontwerpen over het algemeen meer succes hebben.

Er zijn uitzonderingen, zoals Facebook, dat overladen is met elementen, maar er tot nu toe in geslaagd is zijn gebruikers zeer goed te begrijpen, hoewel het de neiging heeft jongere gebruikers te verliezen.

Waarom programmeren niet meer website-designers?

Wanneer we het over engineering hebben, zouden software-ingenieurs het minimum moeten kennen om met ontwerpers te kunnen interfacen en ontwerpers die websites ontwerpen zouden ook het minimum moeten kennen om te kunnen interfacen.

Nu is het onderwerp van de vraag al beantwoord: ontwerpers zijn kunstgericht en ingenieurs zijn gericht op logica, wiskunde en orde. Wanneer beiden echter moeten samenwerken, is het noodzakelijk dat er een soort koppeling bestaat tussen wat de ontwerper moet doen en hoe de ingenieur dit zou uitvoeren.

Om een voorbeeld te geven, vaak is het nodig een website te ontwerpen, dit wordt gedaan door de ontwerper, maar soms wordt ontwerpers geleerd websites op te maken (niet te programmeren), de opmaak is het vertalen van het ontwerp naar een opmaaktaal zoals HTML met de respectieve CSS-stijlen, zodat het kan worden gebruikt door de diensten die in de backend worden ontwikkeld.

Vaak wordt, om de ramp van verwarring te voorkomen, een sjabloonsysteem gebruikt dat het mogelijk maakt tags te gebruiken waarin de informatie later wordt ingevoegd, zodat de ontwerper en de lay-outdesigner ze alleen plaatsen zodat later het systeem de lay-out overneemt en de gegevens vervangt.

Wat het bestaan van een ontwerper en programmeur als zodanig betreft, ken ik er tot op heden geen.

Maar ik ken wel ontwerpers/layouts en wel in de tijd dat ik een beetje ontwierp (het minimum) eigenlijk de gereedschappen kun je leren gebruiken en je kunt een idee hebben van wat er goed uitziet maar als je het creatieve gedeelte niet kent en je niet weet hoe je op papier moet tekenen wat je wilt dan zul je zeker niet veel bereiken.

Software engineering is zeker geen vlakke sector zoals andere engineering, je moet creatief zijn maar gericht op een ander soort creativiteit, het is geen vlakke of artistieke creativiteit, het is een logische creativiteit die je in staat stelt om problemen efficiënt en optimaal op te lossen en natuurlijk moet je weten wanneer je bepaalde taal moet gebruiken.

Wat zijn de beste inspiratiebronnen voor webdesigners?

Andere antwoorden tonen links naar sites met mooie pagina’s enzovoort. Maar het hangt allemaal af van je doel. Als je kunst wilt laten zien, prima.

Maar voor mij moet een pagina praktisch zijn, snel laden, en informatie overbrengen die de lezer wil. Het zou ook goed moeten werken op telefoons of laptop schermen.

Een auto-expert aan het woord:

In de loop van de laatste 20 jaar heb ik tientallen aanbiedingen gekregen van ontwerpers, die allemaal de site voor mijn bedrijf wilden maken. Als ik om referenties vraag van sites die zij hebben gedaan, ga ik kijken, en zie dat sommige wel aardig zijn, maar traag en moeilijk tot de kern komen.

In 1999 begon ik mijn site op zondag of ‘s avonds te maken. Ik ben altijd bezig met updaten, vergroten, veranderen van bepaalde formats en dingen met de tijd en technologie. Ik wil dat de mensen de inhoud van de boodschap begrijpen, en de boodschap brengt je bij de producten, hoewel veel van de lezers niet kunnen kopen vanwege mijn locatie.

In 2007 ben ik begonnen met online sites waar ik laat zien hoe ik oude auto’s restaureer, en post over handigheidjes bij restauraties.

Ik heb ongeveer tien miljoen aan traffic, van over de hele wereld. De meesten van hen zoeken informatie over hoe ze hun auto of machine moeten onderhouden.

Wat zijn de verschillen tussen het huidige website design en dat van een paar jaar geleden?

Ik heb webdesign sinds het begin meegemaakt en ik heb alle stappen gezien die het heeft doorlopen.

In een zeer verre tijd, bij de geboorte van het internet, werden webpagina’s gestructureerd met Iframes, een Iframe voor de header, een iframe voor de inhoud en een iframe voor de footer, en misschien nog een zijdelingse voor een sidebar. Dit was de tijd van 56k routers en alles wat de multimedia pagina’s hadden waren geanimeerde gifs die zonder controle werden gebruikt om gedrochten te maken die je gezien moest hebben.

Na verloop van tijd werden de iframes tabellen, met één enkele tabel kon je de volledige lay-out van het web modelleren, en je begon wat afbeeldingen te zien omdat de eerste ADSL van 256kb begon te komen. De pagina’s hadden nog niet veel ontwerp, maar er was al vraag naar webdesigners.

Toen kwam de tijd van flash, adsl verbindingen waren al 512kb en 1mb en begonnen geluid en kleine animaties te hebben. Hier was de explosie van webdesign. Websites begonnen overal te verschijnen, de verbindingen werden steeds beter en flash liet met elke update meer en meer interactiviteit toe. Van video tot 3D, programmeurs konden kunst maken met algoritmes. Dat waren goede tijden voor webdesigners, alles wat je kon bedenken kon worden gedaan. In die tijd kwamen er echte kunstwerken uit en bloeiden er online prijzen sites, zoals defwa “favourite website awards” en de studio’s die deze prijzen wonnen boden pagina’s aan die ze konden opladen tegen de prijs van een kunstwerk, en dat was wat ze waren.

Maar beetje bij beetje begon het iets exclusiefs te worden en de flits verloor aan kracht. CMS begon te verschijnen, zoals Joomla, WordPress, Drupal, OpenCMS, het tijdperk van online handel, SEO en positionering begon, en flash was geen vriend van google, zag ook een veelbelovende toekomst met HTML5, CSS3 met animaties en Javascript met bibliotheken als Jquery, mootools en soortgelijke alternatieven die een plausibel alternatief begonnen te worden om interactieve pagina’s te maken en die ook SEO vriendelijk waren.

De genadeslag voor flash werd gegeven door de release van de iphone, en de touch generatie die responsive web design modieus maakte, dit was erg slecht met flash omdat de pagina’s erg zwaar waren, en direct IOS liet geen flash toe, dus hier kwam het.

Kort nadat de iPhone en smartphones verschenen, kwamen javascript frameworks en sjablonen en visuele editors als warme broodjes op de markt, zodat webdesign één ding werd en ontwikkeling een ander, het programmeergedeelte werd zo gespecialiseerd dat mensen met meer programmeervaardigheden dan ontwerpvaardigheden nodig waren, zodat ontwerpers werden gedegradeerd tot enkel ontwerpen of sjablonen samenstellen en aanpassen, terwijl voor het maken van nieuwe pagina’s vanaf nul ontwerpers en backend- en frontend-ontwikkelaars nodig waren.

En dit was de evolutie van het web en webdesign vanuit mijn oogpunt!

Welk website ontwerp is het meest gekopieerd?

Hoewel ik niet objectief kan zeggen wat het meest gekopieerde website ontwerp is omdat ik niet over nauwkeurige… of onnauwkeurige statistieken beschik, kan ik met voldoende vertrouwen zeggen dat een van de meest gekopieerde website ontwerpen de “Startup” is met een “hero image” en de minisecties in kolommen eronder.

Zie je iets gemeenschappelijks in deze designs?

En nog veel meer…

Dit alles heeft een reden die bekend staat als “de wet van de toekomst”.

Deze wet zegt dat wanneer een bedrijf of enkele bedrijven zeer doeltreffende en populaire ontwerpen hebben, het normaal is dat de rest deze ” nabootst ” omdat zij een meer gebruikersvriendelijke ervaring bieden, aangezien het ontwerp reeds vertrouwd is bij de gebruikers.

Het is net als de verwachting dat alle dokters witte jassen dragen.

Met andere woorden, het is niet goed om origineel te zijn als je wilt dat mensen zich concentreren op je boodschap en niet op je ontwerp.

Is website laten maken een aflopend verhaal (oftewel stervende)?

Helemaal niet stervend en dat zal het ook niet. Het verbaast me hoe vaak je een kleine draai ziet die iets wat je elke dag gebruikt nuttiger, aangenamer en aantrekkelijker maakt. Design is niet alleen een kwestie van esthetiek.

Een groot deel van de hedendaagse websites is gebouwd op platforms en grondslagen die hun beperkingen opleggen. Zo impliceert responsive design een zekere starheid als het gaat om het rangschikken van elementen en hoe ze zich zullen gedragen op verschillende beeldschermformaten.

Bovendien is het in sommige gevallen niet ontworpen, wat gebaseerd is op reeds bestaande sjablonen, heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk en de bruikbaarheid van de sites. Je hoeft maar 10-15 jaar terug te kijken en te zien wat voor onzin er werd uitgehaald met design in het algemeen en Flash in het bijzonder. Het scherm was bedoeld als een stilstaand object zoals papier, wat volkomen absurd was.

Een voorbeeld van een ontwerp dat erg geconditioneerd lijkt, is dat van een krant. Het soort informatie dat deel uitmaakt van een dergelijk traditioneel medium, de structuur, de omvang en het soort drager, of de manier waarop we het lezen, dwingt ons bepaalde richtlijnen te volgen. En toch, na tweehonderd jaar, blijft het ontwerp van de pers evolueren.

Het is redelijk te denken dat we in de komende jaren nog meer video’s zullen zien dan nu, ik denk dat dynamische grafische inhoud zal terugkeren, dankzij HTML5 en CSS. De meer “statische” interfaces, die welke hoofdzakelijk op tekst zijn gebaseerd, zullen nog heel wat beurten moeten krijgen, de meeste webben zouden in tekstgrootte falen, zij zien er zeer onevenwichtig uit.

Er is nog veel te doen en we zullen niet ophouden met innoveren. Dus we kunnen het over een paar eeuwen over webdesign hebben en zien hoe het gaat.

Hoe maak je een website?

Zoals mijn grootmoeder zou zeggen, “er is van alles in de wijngaard van de Heer” en een deel van de magie van het internet is dat je er alles kunt vinden. Van 100% gratis tools tot super gestructureerde betaalde sites. Daarom moet u zich goed concentreren en duidelijk zijn over de fase van uw bedrijf waarin u zich bevindt? Wat wilt u echt of hebt u echt nodig? Hoeveel bent u bereid of in staat te investeren?

Nadat je jezelf al die vragen hebt gesteld, zal ik enkele van de populairste hulpmiddelen met je delen:

Gratis website maken? Hoe goed is dat?

Ik weet zeker dat zodra je de vraag las, het tweede wat je zag deze regel was. Want wie houdt er niet van ‘gratis’ spullen? 

Sommige van de platforms die daaraan gewijd zijn, zijn zeer populair en bekend, zoals Wix, Webnode, Jimdo, Google sites, onder vele anderen. Ik weet dat je die kan vinden door een Google zoekmachine te openen en “gratis websites” in te typen. Hoewel het waar is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en dat je niets hoeft te weten over programmeren en zo, hoop ik dat je ook een ander gezegde van mijn grootmoeder hebt gehoord dat zegt “dat gratis spul, dat geven ze niet zoveel”. Deze gratis websites hebben verschillende problemen die voor mij ernstig zijn in de wereld van websites:U positioneert niet uw website, noch uw producten, noch uw diensten, u positioneert die van hen met uw informatie.Deze platforms zijn niet van u, dus ze kunnen uw inhoud naar willekeur gebruiken en u kunt ze slechts tot op zekere hoogte aanpassen. Zodra u uw eigen website onafhankelijk van hen hebt gemaakt, kunt u inhoud creëren die voor Google gedupliceerd is, zodat zij zelfs u kunnen bestraffen en niet hen. Mijn bedoeling is niet om deze diensten te demoniseren, aangezien zij in sommige gevallen voordelig kunnen zijn, maar als ik u aanraad hen te gebruiken, wanneer u werkelijk geen andere keus hebt.

Bloggen

Er zijn ook verschillende hulpmiddelen die vooral gericht zijn op bloggen. De meest populaire is Blogger : Maak een Website of Blog (wat niet hetzelfde is als Blog Tool, Publishing Platform, en CMS – WordPress, ik zal het verschil hieronder uitleggen). Deze zijn ook gratis, en worden meer aanbevolen dan de vorige. Als u besluit uw eigen website te maken, zal deze niet dezelfde problemen hebben met zoekmachines. Zij hebben echter nog veel beperkingen op het gebied van maatwerk, eigendom en autonomie.

Content Management Systemen – CMS

In de wereld van websites en programmeertalen vinden sommige mensen ze een beetje ingewikkeld – omdat ze niet echt voor iedereen zijn weggelegd. Content Managers of CMS voor zijn acroniem in het Engels, Content Managment System, kwam om ons leven te redden.

Deze content management systemen stellen ons in staat:

Pas 100% een website op onze grillen.Ze zijn onafhankelijk, dat wil zeggen de website behoort tot ons in zijn geheel.We hebben alle autonomie om het aan te passen volgens de behoeften van ons bedrijf.Heeft tal van plugins en widgets die kunnen dienen voor aanpassingen http://específicas.Su installatie is gratis en vrij, dat wil zeggen zelfs als we willen kunnen we uw programmering te wijzigen als we nodig hebben. Het stelt ons in staat om alle onderdelen van onze website gemakkelijk te wijzigen, omdat het zeer intuïtief.ze zijn schaalbaar en veelzijdig, wat betekent dat in eerste instantie kunt u een meer elementaire website en vervolgens een meer krachtige een te maken zonder te veranderen CMS.faciliteert organische SEO.De missie van het CMS is om ons in staat stellen te bouwen en een volledig autonome en functionele website gemakkelijk en intuïtief lay-out.de meest erkende content managers in de markt zijn Joomla en Blog Tool, Publishing Platform, en CMS – WordPress.